25n
25N
25N

Mercadona assegura el proveïment i implementa mesures de protecció enfront del coronavirus

Els supermercats obriran de 09.00 a 20.00, controlaran l’aforament i senyalitzaran la distància mínima de seguretat

Mercadona assegura el proveïment i implementa mesures de protecció enfront del coronavirus

En plena crisi sanitària per la propagació del coronavirus i sota el decret de l’estat d’alarma, Mercadona garanteix el proveïment de totes les seues tendes i posa en marxa mesures específiques per a protegir la salut i la seguretat del seu personal i la seua clientela. La cadena de supermercats obrirà de 09.00 a 20.00 hores i tancarà tots els seus establiments en dies festius, controlarà l’aforament i senyalitzarà la distància mínima d’un metre entre les persones.

Mercadona reforçarà i garantirà el subministrament de productes bàsics i de primera necessitat a les seues botigues amb l’objectiu que els seus clients i les seues clientes puguen realitzar la seua compra diària. No obstant això, per a protegir la seguretat alimentària, no admetrà devolucions de productes en cap concepte i no oferirà servei a domicili.

Cada establiment acceptarà, com a màxim, l’aforament que li permeta mantenir el metre de distància preventiva entre les persones del seu interior. Per a no superar aquest aforament, la resta de clientela no podrà accedir al local fins que altres persones isquen. La gent que espere en la via pública per a accedir a l’establiment també estarà obligada a guardar la distància mínima exigida.

Dins dels locals, tant personal específic com diferents formes de senyalització recordaran a la clientela els límits de distància que ha de mantenir. Hi haurà indicacions en cartells, en el sòl i en les línies de caixes.

A més, Mercadona s’encarregarà d’informar —tant a través de la seua plantilla com mitjançant cartelleria, megafonia i xarxes socials— a la clientela de les recomanacions generals que haurà de seguir per a realitzar la seua compra.

Recomanacions generals per a la clientela

  • Acudir a realitzar la compra individualment (només una persona)
  • No acudir a comprar en cas de pertànyer a un grup de risc (persones ancianes, amb malalties cròniques…)
  • No comprar a l’hora d’obertura, sinó espaiar la compra al llarg del dia per a garantir l’atenció
  • Comprar amb agilitat i rapidesa per solidaritat amb la resta de persones
  • No emmagatzemar productes de manera innecessària, ja que el subministrament de recursos bàsics està assegurat
  • Pagar amb targeta per a evitar l’ús de diners en efectiu
  • Responsabilitzar-se del compliment de les mesures de seguretat, com guardar la distància mínima, respectar l’aforament màxim o utilitzar guants per a manipular els productes peribles

Mercadona ha adoptat també mesures internes, com el lliurament d’utensilis d’higiene i prevenció als seus treballadors i treballadores i l’acceptació de criteris específics relacionats amb la salut. De la mateixa manera, la cadena de supermercats ha reforçat els processos de desinfecció i neteja diaris de les seues instal·lacions a través d’empreses externes especialitzades. Mercadona se suma així a la col·laboració enfront de la pandèmia del coronavirus i convida a la seua clientela a mantenir la calma i racionalitzar la por.

 

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

dotze + cinc =

bombers
CCCC
Valencia activa