25n
25N
25N

El Mercat Central de València garanteix el proveïment i llança un missatge de calma

El Mercat Central de València garanteix el proveïment i llança un missatge de calma
17/03/2020 -

El Mercat Central de València ha assegurat aquest dimarts que està funcionant amb normalitat, garantint als seus clients el proveïment a través de la compra presencial en els seus llocs en condicions sanitàries òptimes.

Davant l’estat d’alarma decretat en tot el país pel coronavirus, l’Associació de Venedors del Mercat Central ha llançat “un missatge de calma i tranquil·litat en els hàbits de compra” i ha recordat que els seus llocs romanen oberts, com sempre, cada matí de dilluns a dissabte.

A través d’un comunicat, ha subratllat que aquest és un recinte que, per les seues característiques arquitectòniques, té un circuit de ventilació i renovació de l’aire permanent i que habitualment –i no només per la situació generada arran del coronavirus– es realitza diàriament “una escrupolosa tasca de neteja, mitjançant l’ús de desinfectant en les zones comunes (sòl, baranes, passamans i banys) i els venedors netegen amb la mateixa cura els seus llocs cada dia”.

Al llarg de l’última setmana els qui han acudit al Mercat a realitzar les seues compres han pogut fer-ho amb normalitat i han accedit sense problemes utilitzant, en gran manera, el pàrquing.

A més, el servici a domicili, triat per molts valencians davant les recomanacions d’evitar desplaçaments, ha registrat importants increments respecte a una setmana habitual. Així, el nombre de clients que han utilitzat aquest servici ha augmentat en un 45% (incloent els qui fan la compra en el mercat i demanen que li la porten a casa, compra telefònica i online). La compra online ha crescut en un 50% gràcies a la renovada pàgina web.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

3 × quatre =