25n
25N
25N

El mercat ambulant torna a Benetússer amb mesures de seguretat especials

El mercat ambulant torna a Benetússer amb mesures de seguretat especials
01/06/2020 -

El mercat ambulant va reprendre el dissabte la seua activitat comercial als carrers de Benetússer, tal com permet la fase 1 establida en la desescalada. Ho fa, això sí, prenent diferents mesures de seguretat i protecció per al personal professional i la clientela.

L’Ajuntament ha fet tasques de desinfecció i neteja als carrers que ocupa el mercat des de primera hora del matí, previ al seu muntatge. Les parades han ocupat la via pública assignada respectant una prudent distància de seguretat entre les mateixes i cap a la clientela, determinada per la Policia Local.

S’han senyalitzat carrils per a delimitar el sentit del trànsit per als vianants i s’ha disposat cartelleria informativa sobre l’ús de les mesures de seguretat que tothom ha de seguir. A més, “el mercat ambulant ha ampliat un carrer més i s’han muntat parades als carrers Miguel Hernández, Gómez Ferrer i carrer del Mercat” detalla el regidor de Comerç, Emilio Cano Arteaga.

Al seu torn s’encoratja amb cartelleria al fet que els mateixos veïns i veïnes contribuïsquen a estimular l’activitat econòmica amb les seues compres en el mercat i comerços locals amb diferents missatges.

Aquestes han sigut unes mesures adoptades pel Consistori per a crear un entorn amb la màxima seguretat i estimular de nou la compra en el comerç del municipi, tal com es recull en el Pla de Recuperació Econòmica i Social.

Recentment l’Ajuntament ha decidit segons aquest mateix Pla de Recuperació suprimir la taxa reguladora de l’ocupació de la via pública en el que resta de l’any 2020.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

4 × 5 =