25n
25N
25N

El mercat ambulant de Paterna torna dimarts que ve a la plaça del Poble

El mercat ambulant de Paterna torna dimarts que ve a la plaça del Poble
17/07/2020 -

El mercat ambulant de Paterna tornarà dimarts que ve, 21 de juliol al seu emplaçament habitual en la plaça del Poble, després de diverses setmanes instal·lat a l’esplanada del cohetódromo.

D’aquesta manera, la setmana vinent, el mercat es muntarà al 75% de la seua ocupació habitual abans de la COVID-19, garantint el compliment de les mesures de seguretat oportunes per a evitar la propagació del coronavirus.

Tal com ha informat el regidor de Comerç, Fernando Carrión, “els llocs del mercat tindran una superfície màxima de 4x3metres, i hi haurà una distància mínima d’1,5 metres entre cadascun d’ells”.

“Amb la finalitat d’extremar les precaucions” – ha continuat Carrión- “l’Ajuntament posarà en marxa un servei de vigilància coordinat per Policia Local en col·laboració amb Protecció Civil, per a garantir que es mantinga la distància de seguretat entre usuaris i evitar aglomeracions”.

A més, el consistori repartirà cartells informatius a tots els comerciants perquè els clients puguen conéixer les normes de seguretat. També, hi haurà dispensadors d’hidrogel en els llocs i serà necessari l’ús de màscara, per a permetre l’activitat de comerciants i usuaris amb majors garanties.

Amb el retorn del mercat ambulant a la plaça del Poble, l’esplanada del cohetódromo s’habilitarà com a zona d’aparcament temporal mentre s’executen les obres de condicionament dels solars adjacents al carrer Ramón Ramía Querol.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

setze − 9 =

bombers
bombers