25n
25N
25N

'Menut Palau' incorpora la projecció de cinema 'Piratas del Caribe'

'Menut Palau' incorpora la projecció de cinema 'Piratas del Caribe'
31/12/2017 -

El cicle “Menut Palau”, adreçat a xiquets i xiquetes i a les seues famílies, que començarà el 3 i 4 de gener amb “Feretes i cançonetes”, incorpora el pròxim 28 de març una nova proposta molt innovadora i esperada pel públic valencià: la projecció a la Sala Iturbi de la cèlebre pel·lícula de Disney Piratas del Caribe. La maldición de la Perla Negra, la banda sonora de la qual serà interpretada en directe per l’Orquestra de València en el mateix moment en què transcorre l’acció.

El Palau de la Música recupera d’aquesta manera aquest projecte, que es va veure obligat a ajornar a principi de gener d’enguany per motius tècnics aliens a l’auditori valencià. La regidora de Cultura, Gloria Tello, s’ha mostrat molt satisfeta per reprendre de nou aquesta proposta “que hem volgut incorporar a eixe cicle tan especial per a nosaltres que és ‘Menut Palau!’, però amb totes les condicions idònies perquè gaudisquen les xiquetes i xiquets amb els seus”, i a més, amb uns preus molt ajustats de 15 i 11 €, preus populars “per a assistir a un gran espectacle de cinema i música, un espectacle d’elevada qualitat, que mai s’havia fet al Palau de la Música”, ha afegit la regidora.

La direcció musical estarà a càrrec del mestre canadenc Julian Pellicano, que és un consumat expert en música simfònica amb cinema en directe.

“Feretes i cançonetes”

“Menut Palau!” començarà el pròxim 3 de gener amb la gran festa de “Feretes i cançonetes”, un festival multicultural que se celebrarà en tots els espais del Palau amb les actuacions de més de 20 formacions musicals i teatrals com Txarango, Dani Miquel, El Diluvi, Rodamons o The Ramonets, entre moltes altres. S’oferirà els dies 3 i 4 gener de 2018, i comptarà amb taller de màscares, malabars, estampació de camisetes, ludoteca, tallers de música per als bebés, l’art de la improvisació amb el rap per als joves i jocs tradicionals, així com una fira editorial al llit del riu Túria dirigida especialment al públic infantil. El preu és de 6 € per a un dia i 10 € per a dos dies.

Altres cites per a les famílies d’aquest cicle són “La volta al món en 80 melodies” el 3 de febrer; “Operamida”, el 10 de febrer; l’Orquestra de València interpretant “Per la flor del lliri blau”, del Mestre Rodrigo, en una adaptació teatral, el 23 de febrer; “Que llueva, que llueva”, amb Los Titiriteros de Binéfar, el dia 4 de març; “Las maldades de la bruja novata”, els dies 15 i 29 d’abril, i Peer Gynt, els dies 20 i 21. El programa conclourà el 6 de maig amb “El dia minimúsica”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

1 × 3 =

Valencia activa
bombers
Valencia activa