25n
25N
25N

"Menut Palau-Feretes i Cançonetes" congrega al Palau de la Música més de 5.200 persones

"Menut Palau-Feretes i Cançonetes" congrega al Palau de la Música més de 5.200 persones
04/01/2020 -

El Palau de la Música de València ha encetat l’any ple d’assistents de totes les edats que han gaudit del festival “Feretes i Cançonetes”. D’esta manera, més de 5.200 persones s’han acostat a l’auditori valencià en les jornades d’ahir i de hui dissabte, iniciant-se amb gran èxit el cicle “Menut Palau” 2020 de l’auditori valencià, adreçat tant a les famílies com als centres escolars. La regidora de Cultura i presidenta del Palau de la Música, Gloria Tello, ha assistit amb el director del Palau, Vicent Ros, a estes dos jornades i ha expressat la seua satisfacció per este nombre d’assistents. L’any passat van ser 4.290 persones les que van assistir al Festival i en este sentit, Tello ha destacat que «enguany s’han acostat al Palau de la Música prop de mil persones més que l’edició passada, que han pogut gaudir d’un fum d’activitats no sols per a les xiquetes i xiquets, sinó per a totes les edats».

El festival multicultural “Feretes i Cançonetes”, s’ha desenvolupat a les sales “Lucrecia Bori” i “Martin i Soler”, així com el Vestíbul dels Tarongers i la Terrassa del Palau, amb prop d’una quinzena d’espectacles que han inclòs tallers de malabars, màscares, muixeranga, ludoteca, exhibicions i les actuacions de Dani Miquel, El Diluvi, Ramonets o Pep Gimeno “Botifarra” entre molts altres. Les xiquetes i xiquets i els seus pares i mares han pogut jugar amb una bona representació dels jocs tradicionals valencians. A més, també hi ha hagut una fira editorial dirigida especialment al públic infantil.

“Menut Palau” comprén dos grans àrees: els esdeveniments familiars en cap de setmana i els educatius amb matinals escolars entre setmana. La part familiar continuarà fins al 30 de maig amb el concert-taller participatiu de dansa Nanobucles, amb preus que abasten dels 6 als 12 euros. Per altra banda, Menut Palau-educatiu se centrarà en l’Almodí amb concerts de xicotet format, al costat de la setmana educativa de l’Orquestra de València al TEM, així com dos setmanes d’assajos oberts de l’Orquestra en Les Arts.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

divuit − nou =