25n
25N
25N

Menudes Harmonies marca el punt d’eixida per a celebrar el Dia de la Infància a Catarroja

Menudes Harmonies marca el punt d’eixida per a celebrar el Dia de la Infància a Catarroja
19/11/2020 -

L’Ajuntament de Catarroja ha buscat les opcions més segures, dins de la situació actual, per a celebrar el Dia de la Infància, que es commemora aquest 20 de novembre. El punt de partida ha sigut la celebració de l’espectacle al carrer, Menudes Harmonies, programat gràcies a la Diputació de València i que ha servit per a explicar mitjançant la música a les catarrogines i catarrogins més joves, els drets de la infància.

“Agrair a la Diputació de València, en especial a Empar Folgado i el seu equip, que ens haja oferit aquest gran espectacle que segur que ha servit perquè, no sols s’haja entretingut la ciutadania més jove de Catarroja, sinó perquè també hagen pogut prendre consciència dels seus drets que no sols els afecten com a col·lectiu, sinó també com a individus davant agressions externes. Els actes continuaren el divendres i el dissabte amb diferents tallers dedicats a la infància, a més de la lectura del manifest per part del Consell de la Infància el dia 20 de novembre”, explica Miquel Verdeguer, regidor d’infància.

La programació començarà el 20 de novembre amb la conferència en el Teatre Auditori ‘Y tú, por qué eres negro?’ de la mà de Rubén Bermúdez. A continuació, es realitzarà la lectura del manifest per part del Consell de la Infáncia, per a finalitzar amb l’espectacle, ‘El dret a ser xiquet/a’. Tot això amb reserva prèvia al telèfon 607405083.

El dissabte la programació es trasllada al Parc de Paluzié. Al matí s’han preparat dos tallers, amb reserva prèvia al 961274441, d’11.30 a 13.30 un destinat a participar en una batucada i el segon per a desenvolupar les actituds circenses, tots dos per a un públic major de 6 anys. La matinal conclourà amb l’espectacle Bola, a les 12 hores, dedicat per a xiquetes i xiquets menors de 6 anys. Durant la vesprada les activitats es realitzaran en el Espai Clara Campoamor, amb jocs populars i tallers creatius de 16.30 a 18.30 hores. Finalment, a les 17.30 tindrà lloc l’espectacle Píxels, també amb reserva prèvia.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

2 × 3 =