25n
25N
25N

Els menors podran acompanyar als familiars a fer la compra

El president del Govern va anunciar algunes modificacions del decret d’estat d’alarma

Els menors podran acompanyar als familiars a fer la compra
18/03/2020 -

El president del Govern, Pedro Sánchez, anunciava, ahir, el paquet de mesures econòmiques que s’han posat en marxa per a ajudar no només a empreses i treballadors, sinó també a les famílies més vulnerables. Una sèrie d’ajudes com a moratòries en el pagament d’hipoteques, garantir a llum i l’aigua o exoneracions en el pagament de la Seguretat Social que van en la línia de mitigar l’impacte econòmic que està tenint la crisi del coronavirus.

No obstant això, no va ser l’única cosa que va anunciar. Pedro Sánchez també va informar d’una sèrie de modificacions en el decret d’estat d’alarma. D’aquesta manera, s’incorpora el permís que els menors puguen acompanyar als seus pares o mares quan hagen d’eixir de casa per a anar al supermercat o a la farmàcia.

D’aquesta manera, es modifica la mesura de circular individualment pel permís de “circular per les vies o espais públics per a la realització de les activitats permeses, que hauran de realitzar-se individualment, llevat que s’acompanye a persones amb discapacitat, menors o majors, o per una altra causa justificada”.

Una altra de les modificacions estava relacionada amb l’obertura d’establiments. En aquest aspecte, es va anunciar el tancament de perruqueries, permetent realitzar aquest servei tan sols a domicili per a aquelles persones que el necessiten.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

vint − 5 =