25n
25N
25N

131 menors van participar en les Cordàs del Cohetódromo de Paterna

Ahir es van celebrar les Cordàs Querubí, Infantil i Juvenil en les quals van participar xiquets i xiquetes de 8 i 17 anys

131 menors van participar en les Cordàs del Cohetódromo de Paterna
22/08/2019 -

Els xiquets i xiquetes de Paterna es van convertir en els protagonistes de les festes de foc de la localitat durant la celebració en el coetòdrom de les diferents tirades organitzades per la Federació Interpenyes, el Consell Sectorial de la Cordà i l’Ajuntament.

Primer va ser el torn de la Cordà Querubí, amb 29 participants de 8 a 10 anys, seguida de dos Cordàs Infantils en la qual van participar un total de 54 menors amb edats compreses entre els 10 i 14 anys.

Tots els xiquets i xiquetes havien assistit prèviament a l’Escoleta del Foc organitzada per Interpenyes, on van poder aprendre tot el necessari per a participar en la Cordà, des de l’ús adequat dels coets, a la manera correcta de conducta durant la tirada per a previndre riscos.

Finalment va ser el torn de la Cordà Juvenil amb 48 tiradors i tiradores que, com a novetat d’enguany, van rebre de mans de l’alcalde, Juan Antonio Sagredo i la regidora de Turisme, Cultura i Foc, Teresa Espinos, un braçalet roig de seguretat com els que s’utilitzen al carrer Major.

Els diferents espectacles van comptar amb els rituals propis de la Cordà, com el pas de la corneta per la gàbia, en el qual va participar la regidora Espinosa, o l’encés de la bengala verda que va donar començament als diferents espectacles de foc que van fer les delícies de les desenes d’assistents que es van acostar fins al coetòdrom.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

dos × 3 =

mercat medieval ontinyent
mercat medieval ontinyent