25n
Orgull
Orgull

Els menors de 19 anys començaran a vacunar-se la primera setmana de setembre

Puig espera que la Comunitat Valenciana arribe a la immunitat de grup abans del 15 de setembre

Els menors de 19 anys començaran a vacunar-se la primera setmana de setembre

El president de la Generalitat, Ximo Puig, ha anunciat que en la primera setmana de setembre es procedirà a la vacunació dels menors de 19 anys, “amb l’horitzó” d’arribar a la immunitat de grup abans del 15 de setembre en la Comunitat Valenciana.

El calendari d’immunització massiva previst en la Comunitat Valenciana és el següent: en la primera setmana d’agost començarà la vacunació de 20 a 29 anys, una setmana abans del que es preveu, mentre que en la primera setmana de setembre es vacunarà als menors de 19 anys. El grup d’entre 60 i 65 anys que està esperant la segona dosi de la vacuna d’Astrazeneca acabarà de rebre la pauta completa entre aquesta setmana i la pròxima.

A més, es preveu que les persones entre 30 i 39 anys hagen rebut almenys una dosi a la fi de juliol i tots els de la franja més nombrosa (entre 40 i 49 anys) tinguen aquesta setmana almenys la primera dosi.

Amb aquestes previsions, segons ha afirmat el president després de la mesa interdepartamental, “entre la primera i segona setmana de setembre estarà vacunada amb pauta completa el 70% població“, abans d’acabar l’estiu estarà immunitzat “un altíssim percentatge de gent, que superarà àmpliament el 70%” i “en eixe moment, abans del 15 de setembre, tindrem la immunitat de grup”. “El 9 d’Octubre volem la Comunitat Valenciana immunitzada”, ha remarcat.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

18 + 17 =