25n
25N
25N

Menguzzato: “Ha sigut una nit de Halloween tranquil·la i sense incidents”

Menguzzato: “Ha sigut una nit de Halloween tranquil·la i sense incidents”
03/11/2016 -

La regidora de Protecció Ciutadana, Anaïs Menguzzato, va fer este dimecres en roda de premsa un balanç sobre les actuacions realitzades en la nit de Halloween per la Policia Local. La regidora ha destacat que ha sigut molt positiu, ja que “ha sigut una nit molt tranquil·la i sense incidents”. A més, ha aprofitat per a comentar que la Policia Local “es reunirà amb les associacions de veïns de la ciutat per a solucionar els diferents problemes que patix cada barri”.

La regidora de Protecció Ciutadana ha destacat, sobre Halloween que “a pesar de tractar-se d’una nit de festa, ha sigut una nit molt tranquil·la, ja que el dispositiu que preparem amb 180 agents de la Policia Local ha respost molt bé a les necessitats”. Menguzzato ha afegit que “el fet que la celebració coincidira amb un cap de setmana de pont, ha ajudat al fet que la nit no tinguera cap incident destacat”.

“Els àmbits d’actuació de la nit els repartim juntament amb la Policia Nacional, i la Policia Local va cobrir l’àmbit d’actuació del centre: plaça del Tossal, plaça de la Mare de Déu, plaça de la Reina i plaça de l’Ajuntament”, ha comentat la responsable de l’Àrea de Protecció Ciutadana.

DISPOSITIU ALS CEMENTERIS

Segons les dades que ha facilitat la regidora, van ser identificades 13 persones, 130 recipients de begudes van ser destruïts i alguns grups de 50 persones van ser convidades a anar-se’n del lloc on la seua presència generava molèsties ciutadanes, ja que la Policia Local no pot desallotjar persones que estan en la via pública.

Quant a les denúncies: “se’n van posar 5 per confiscació de drogues, una relacionada amb l’incompliment de l’ordenança de neteja, 7 per motius de trànsit, 4 per alcoholèmia, 10 denúncies a locals. També es van obrir 8 actes d’inspecció a locals i va haver-hi una denúncia per una falsificació en la limitació del so”.

Respecte al dispositiu policial del dia u de novembre en els cementeris de la ciutat i les seues pedanies, Anaïs Menguzzato, ha destacat que “no solament requerírem la presència dels agents el mateix dia u, sinó també durant tota la setmana, ja que és molta gent la que s’acosta els dies d’abans”.

En total, en el Cementeri General hi ha hagut 167 agents; 72 el dia u. En la resta de cementeris, de districtes i pedanies, van prestar servici 172 agents durant la setmana.

REUNIONS AMB ELS VEÏNS I VEÏNES

D’altra banda, la regidora Menguzzato ha anunciat que des de la Policia local s’està duent a terme una campanya d’intensificació de la presència policial. “Portem tres caps de setmana actuant de manera més incisiva en la plaça de Benimaclet, intentant fer una acció preventiva. Es requisen les begudes alcohòliques i la sola presència policial fa que no s’òmpliga la plaça”.

A més, la regidora ha assenyalat que “estem tractant de tIndre una reunió amb la Policia Nacional i amb la Delegació del Govern per a compartir la responsabilitat de fer front a molèsties veïnals”, i a més, “començarem el dimarts que ve a reunir-nos amb totes les associacions de veïns i veïnes de la ciutat de València per a solucionar els problemes de cada barri. A estes reunions de la Policia Local amb les associacions convidarem totes les regidories que puguen ser partícips de la solució del problema que tinga cada barri”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

setze + 13 =