25n
25N
25N

Memòria Viva de Torrent es dóna a conèixer en tota la ciutat

En l’acte de presentació es va guardar un minut de silenci en memòria de Manuel Chust, un dels protagonistes del llibre que va faltar fa un parell de setmanes

Memòria Viva de Torrent es dóna a conèixer en tota la ciutat
17/02/2017 -

Dimecres passat a la vesprada es va presentar en el Centre de Majors Bellido el llibre Memòria Viva de Torrent. Una obra que ja va ser donada a conéixer el passat mes de novembre en la localitat i que ara s’està presentant pels diferents centres de majors de Torrent.

La regidora d’Educació i Dinamització Lingüística, Patricia Sáez, i la regidora de Desenvolupament Sostenible, Inma Amat, van acompanyar als protagonistes d’este llibre resumeixen d’històries i vivències de les persones que han format durant 30 anys del teixit social de la ciutat i han treballat per a la seua evolució.

Dos dels tres autors, Joan Gómez, Vicent Alabajos i Vicent Font van acudir a esta cita on es va donar a conéixer l’obra a tots els presents. En l’acte de presentació es va guardar un minut de silenci en memòria de Manuel Chust, un dels protagonistes del llibre que va faltar fa un parell de setmanes.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

quatre × 5 =

museo prehistoria