25n
25N
25N

La Policia Local d'Alfafar presenta la seua memòria anual

Els agents de la Policia Local d’Alfafar han realitzat més de 10.000 accions tipificades al llarg de tot l’any 2018

La Policia Local d'Alfafar presenta la seua memòria anual
24/04/2019 -

La Policia Local d’Alfafar ha presentat un any més la seua memòria anual en un acte celebrat aquest matí en el Saló de Plens de l’Ajuntament. L’Intendent Principal Santiago Valcárcel i el regidor de Seguretat Ciutadana Manuel Martí han sigut els encarregats de mostrar tot el treball realitzat pels agents de la Policia Local al llarg de l’any passat, i exposar el model policial del municipi basat en la prevenció, la proactivitat i la proximitat amb les i els veïns del municipi.

La Policia Local d’Alfafar va dur a terme més 10.000 accions durant 2018, en un exercici en el qual, com ha destacat l’Intendent Valcárcel, ja està totalment integrat un model de policia assistencial, social, proactiva i preventiva, senyal d’identitat del municipi, que busca avançar-se als esdeveniments segons les demandes ciutadanes que es recullen. Un total de 572 serveis van ser de caràcter humanitari, una labor fonamental que es duu a terme amb bons resultats gràcies a l’equipament amb desfibril·ladors dels cotxes patrulla.

Al llarg de l’acte s’ha destacat també el treball transversal que realitzen els agents de policia, especialment en tres àrees especialitzades: violència de gènere, menors i mediació. La Policia Local va realitzar des de l’àrea de violència de gènere 242 seguiments en un treball conjunt amb la Guàrdia Civil i l’Espai d’Igualtat de l’Ajuntament, 45 intervencions amb menors en col·laboració amb l’àrea de Serveis Socials, i va intervindre en 16 conflictes veïnals dels quals 9 van finalitzar amb acord, un servei gratuït amb resultats òptims que ofereix a les i els veïns solucionar conflictes sense arribar a les vies tradicionals de denúncia.

A més, la Policia Local d’Alfafar va atendre 1021 serveis dalta prioritat complint el compromís de presentar-se en el lloc abans dels 9 minuts en el 100% dels casos, així com en els 3368 serveis de prioritat mitjana, en els quals també es va complir el temps de resposta inferior als 15 minuts.

Continuant amb el seu propòsit de millorar la qualitat de vida de les i els veïns i d’incrementar la comunicació directa i pròxima amb la població, la Policia Local d’Alfafar ha potenciat els seus canals d’informació a través de Twitter i Facebook, aconseguint més de 1000 seguidors nous en 2018, en els quals comparteix consells, recomanacions, informació d’interés, de trànsit i publicacions sobre animals perduts, desaparicions o serveis fonamentals.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

2 + huit =

museo prehistoria