25n
25N
25N

Meliana prepara una segona fase de millora del polígon de la Closa

L’Ajuntament sol·licita la subvenció a l’IVACE de 179.996,70 €

Meliana prepara una segona fase de millora del polígon de la Closa
09/02/2021 -

L’Ajuntament de Meliana ha presentat a l’Institut Valencià de Competitivitat Empresarial (IVACE) una segona fase de millora del polígon industrial de La Closa, dins del programa de subvenció d’aquest institut per a la millora de polígons. En aquest cas, el cost estimat de l’actuació és de 179.996,70 €.

Tal com explica l’alcalde i responsable d’Urbanisme, Josep Riera: “Aquesta segona fase està més orientada als aspectes de seguretat”. Així, es contempla la instal·lació de 9 hidrants DN80 per al servei de bombers en diferents carrers del polígon, amb la finalitat de millorar la resposta en cas d’incendi. A més, també es preveu la instal·lació de 9 càmeres de videovigilància, sobretot als accessos al polígon. D’altra banda es millora la senyalització viària horitzontal i vertical i s’adeqüen els passos de vianants amb les anomenades orelles de protecció. Finalment, es contempla la instal·lació d’un panell informatiu.

Així, el màxim responsable recorda: “Aquesta fase complementa la inicial que es va executar en el 2018 i que, en aquell cas, es va centrar en aspectes de millora de l’enllumenat i l’estalvi energètic, l’aparcament i l’enjardinament”. Aquella primera fase va suposar una inversió semblant, aleshores 173.956,44 €.

També es tracta de fer una integració urbana amb la zona residencial que hi ha al costat. En aquest sentit, Riera incideix: “a l’àmbit es troba el Conservatori Municipal, hi ha una zona de serveis important i, pròximament, també s’instal·laran les noves oficines de Labora. Amb la qual cosa, és un polígon amb un trànsit important de vianants”. També transcorre pel perímetre del polígon l’Anell Verd metropolità.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

quatre + 15 =