caixa popular

Meliana prepara els centres escolars per al nou curs

El Ayuntamiento ha hecho una inversión por un total de 63.000 €

Meliana prepara els centres escolars per al nou curs
07/09/2017 -

Tot aprofitant les vacances escolars, l’Ajuntament de Meliana ha realitzat diferents obres de manteniment i millora als centres educatius públics del poble. En total s’hi han destinat uns 63.000 €.

Com explica la regidora d’Educació, Susana Marín, “al llarg de la legislatura hem anat destinant diferents inversions per a la millora dels nostres centres educatius. Este estiu hem continuat amb el pla de treball que tenim previst i hem realitzat diferents actuacions abans que s’inici el nou curs escolar”.

Així, al CEIP Mediterrani s’han fet uns lavabos nous amb un cost de 11.600 €, mentre que al recinte del Pius XII, s’ha impermeabilitzat el sostre de l’alulari de l’Escola Permanent d’Adults, una actuació que també s’ha fet a l’aulari d’infantil del CEIP El Crist. En estos dos casos, l’actuació ha sigut d’11.100 €. Al mateix col·legi del Crist, s’ha fet una actuació de millora de la recollida de les aigües pluvials de les pistes poliesportives i s’ha formiginat algunes zones de terra. Amb una inversió de 40.800 €.

A més d’estes obres a punt de finalitzar, la responsable municipal indica que “l’Ajuntament ja està treballant per a posar en marxa la inversió, amb la subvenció de 180.000 € de la Diputació, per a la millora de l’eficiència energètica del CEIP el Crist, que consistirà en la substitució de les portes i les finestres exteriors”. Esta subvenció està dins del pla de millora dels centres educatius impulsada per la Diputació de València en coordinació amb la Conselleria d’Educació. Les obres es realitzaran tot aprofitant les vacances de Nadal.


Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

3 + dinou =

viva gym canovas
exposicion caps tallats
25n Foios