25n
25N
25N

Meliana ha posat en marxa una plataforma del comerç local

Meliana ha posat en marxa una plataforma del comerç local
29/10/2020 -

El 18 de setembre, l’Ajuntament de Meliana presentava COMMEL, la nova plataforma comercial de Meliana dins dels actes de la 21 edició de FIMEL, la fira agrícola i comercial, amb la finalitat de dinamitzar el comerç local i de proximitat del municipi i reforçar la població com a referent comercial de la zona. Un mes després, s’inicia la segona fase d’implantació.

Com destaca la regidora de Foment Econòmic, Amparo Martí: “la situació extraordinària que estem vivint amb la crisi sanitària ens ha fet replantejar moltes coses i ha accelerat alguns processos, com ara la presència del comerç local en les plataformes digitals i en les xarxes, com una finestra més de les diferents activitats cap a la ciutadania i la clientela potencial”. Aquest és el pas que ha fet ara l’Ajuntament de Meliana conjuntament amb el sector comercial del poble. Es tracta de donar facilitats d’accés a la informació, reforçar la presència comercial i obrir nous canals de comunicació. La plataforma es pot trobar a l’enllaç www.commel.es

La responsable explica: “es tracta d’una plataforma molt intuïtiva, amb una imatge molt cuidada, amb informació molt útil dels diferents comerços adherits per a facilitar tot tipus d’informació i el contacte directe amb ells. Preveu la realització de promocions que el client potencial pot trobar de seguida i, a més, funciona com a espai informatiu municipal de tot el relacionat amb el comerç per mitjà del canal de notícies”.

En la primera fase d’implantació, s’hi han adherit ja 50 comerços i serveis, i ara s’iniciarà una segona amb la incorporació a l’Agència de Foment Econòmic d’una agent d’ocupació i desenvolupament local (AODL), que reforçarà la tasca iniciada per l’empresa adjudicatària del projecte, Creaziona. A més de l’AODL, l’Ajuntament destinarà a la creació i la implantació de la plataforma uns 16.000 €.

Finalment, Martí conclou: “la intenció és que d’ací a final d’any hi haja com més comerços i serveis adherits millor i que la plataforma servisca com un aparador potent per a la campanya comercial de Nadal”. Una campanya que tindrà altres actuacions i activitats que s’estan treballant de manera conjunta amb l’Associació de Comerciants i Professionals de Meliana (MAC).

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

dinou + 3 =