caixa popular

Meliana instal·la un semàfor al barri de Nolla

Meliana instal·la un semàfor al barri de Nolla
10/04/2018 -

L’Ajuntament de Meliana ha instal·lat un semàfor al barri de Nolla per a regular la circulació i millorar la seguretat viària al camí del Barranquet, un dels vials més utilitzats del terme com a connexió de la CV-300, l’antiga carretera de Barcelona, amb la V-21, l’autovia d’accés nord a València pel litoral. A més, en este nucli viuen diverses famílies i està ubicada l’empresa Schneider, la més important del municipi amb una plantilla pròxima als 500 treballadors i treballadores que acudixen cada dia al lloc de treball.

Com explica l’alcalde i responsable de l’àrea de Seguretat Ciutadana, Josep Riera, “hem donat resposta a una petició històrica tant del veïnat del barri de Nolla com de la direcció de Schneider, amb qui hi ha una relació periòdica i fluïda per este i altres temes.” El semàfor permetrà creuar el camí del Barranquet amb major seguretat i per a forçar la disminució de la velocitat dels vehicles en este tram. En el cas del personal de la fàbrica, principalment per a poder acudir al menjador ubicat a l’altra banda del camí. A la zona també està ubicat el palauet de Nolla, un edifici que en un futur pròxim serà molt visitat. En esta actuació s’han invertit 18.000 €.

D’altra banda, l’alcalde destaca el fet que “amb el programa Avalem Experiència del Servef, hem dedicat tot un equip a tasques de manteniment de la pintura vial en pràcticament tot el poble, seguint la planificació de la Policia Local”. Cal recordar que per a este pla l’Ajuntament de Meliana ha rebut una subvenció de 203.000 € amb què també s’estan fent tasques de manteniment d’obra als espais públics.


mostra viva 2018

xs puzol

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

vint − dos =

Paiporta
exposicion caps tallats
Tardor
cultura als barris