25n
25N
25N

Meliana amplia el termini de cobrament d'impostos i taxes municipals fins a l'1 de juliol

L’Ajuntament pren diferents mesures per a fer front a l’emergència sanitària

Meliana amplia el termini de cobrament d'impostos i taxes municipals fins a l'1 de juliol

L’Ajuntament de Meliana, durant la crisi sanitària generada per l’expansió de la COVID-19, ha pres mesures com l’ajornament del pagament dels impostos i les taxes municipals fins a l’1 de juliol i la prolongació del període de cobrament dels pagaments fraccionats per a afavorir a la població. Els serveis essencials estan funcionant a ple rendiment i el municipi garanteix l’atenció als sectors més vulnerables davant la pandèmia mitjançant els Serveis Socials. L’alcalde de Meliana, Josep Riera, afirma que la localitat es manté sense incidències rellevants i amb certa normalitat dins de l’excepcionalitat de la situació actual.

L’ajuda domiciliària, l’avançament d’ajudes d’alimentació o el funcionament del protocol contra la violència masclista són alguns dels serveis que el Consistori de Meliana manté a la disposició de la ciutadania. La institució informa periòdicament els seus habitants de tots els serveis bàsics que poden resultar-los d’utilitat, com els comerços que romanen oberts, el seu horari, si serveixen a domicili o preparen les comandes per a recollir-les presencialment, així com informació del centre de salut i altres facilitats que agiliten l’activitat ciutadana.

Josep Riera explica que, des de l’administració municipal, estan treballant «perquè l’Ajuntament no pare», amb teletreball i totes les mesures necessàries per a generar la major normalitat possible. L’alcalde incideix especialment en la labor portada a terme per la brigada municipal i els equips de neteja que constitueixen l’«eina estrela» d’aquesta crisi sanitària. S’estan portant a terme diversos protocols de neteja que afecten llocs sensibles, oberts al públic, com el manteniment de jardins, la desinfecció de zones verdes i zones de contenidors i l’esterilització general del municipi.

Josep Riera:  «Des de l’administració municipal, estem treballant perquè l’Ajuntament no pare»

Per a fomentar la tranquil·litat de la ciutadania i contribuir a normalitzar la situació, Meliana estimula als seus habitants a través de programació, vídeos o tallers de cursos culturals, com de dansa i teatre, o de qüestions lligades a l’ensenyament musical en relació amb l’activitat del Conservatori Municipal de Música. «Tot està estructurat perquè, en aquestes circumstàncies, tot puga tindre la mateixa continuïtat», apunta Josep Riera.

Segons observa l’alcalde, l’organització dels establiments i dels veïns i les veïnes a Meliana està sent la correcta, per la qual cosa està garantint un funcionament més senzill i segur. Riera aplaudeix la conscienciació de la gent amb les mesures de seguretat i els gestos de solidaritat que ha manifestat, ja que hi ha hagut persones que s’han oferit voluntàries per a portar la compra a la gent gran. No obstant això, encara no ha sigut necessari recórrer a aquestes ajudes, perquè els Serveis Socials municipals s’estan fent càrrec de prestacions com aquesta fins el moment.

Josep Riera: «Tot està estructurat perquè, en aquestes circumstàncies, tot puga tindre la mateixa continuïtat»

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

20 − 17 =