25n
25N
25N

Melendi desvetla els detalls del seu nou disc 'Quítate las gafas'

Melendi desvetla els detalls del seu nou disc 'Quítate las gafas'
14/10/2016 -

Quítate Las Gafas, és una crida a la necessitat d’abordar la vida sense prejudicis, fet per un Melendi clar, segur, i renovat.

Si hi ha una virtut que Melendi maneja com cap altra, sens dubte, és la de la seua capacitat per a crear himnes. Els seus temes no són meres cançons: són composicions majestuoses i imponents, que semblen il·luminades per a instal·lar-se en l’imaginari col·lectiu de generacions senceres.

Quítate Las Gafas no serà una excepció. Onze lletres amb variades melodies, concebudes com tot un crit, escrit i produït per un Melendi en indiscutible plenitut.

L’artista ha anat desvetlant la composició de l’àlbum a través dels seus comptes de Facebook i Instagram, publicant títol i essència de cada cançó, i culminant  amb portada i títol del disc, amb el qual ha tornat a ser trending topic a Espanya, aquesta vegada amb #QuitateLasGafas.

A més, convida a tots els seus seguidors a sumar-se al Quítate Las Gafas d’una forma especial a través de la plataforma www.quitatelasgafas.com on podran sumar-se al crit de Melendi, i difondre-ho en les seues xarxes.

Quítate Las Gafas pren el relleu de Un Alumno Más (2014), el seu àlbum més madur, vital i sincer fins hui. Quítate Las Gafas és també el primer per a Sony Music després de Directo A Septiembre, un CD+DVD (2015) gravat en viu en un inoblidable concert en la madrilenya Plaza de las Ventas, i que roman en llista de vendes després de quasi 50 setmanes, amb status de disc de platí.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

10 − quatre =

museo prehistoria