25n
25N
25N

Melbits POD, el tamagotxi del futur que lluita contra el virus

La campanya de prevendes continua oberta, i els Melbits POD arribaran als primers usuaris abans de Nadal

Melbits POD, el tamagotxi del futur que lluita contra el virus
20/03/2020 -

Melbot Studios, empresa valenciana desenvolupadora de videojocs, presenta “el tamagotxi del futur”. Després de més de tres anys de desenvolupament “i grans esforços fins a arribar al punt del seu llançament en prevendes en la plataforma de micromecenatge Kickstarter”, el tamagotxi Melbits POD llança el seu joc contra el virus, que arribarà als primers usuaris abans de les festes de Nadal.

Melbits POD és el tamagotxi de les noves generacions. Enfocat a menors d’entre 6 i 8 anys, aquest joguet es connecta a un videojoc multiplataforma per a ‘tablet’i ‘smartphone’, amb l’objectiu que les persones usuàries aprenguen a cuidar i fer evolucionar als Melbits, uns xicotets éssers digitals, que hauran de lluitar contra els virus, i que aniran creixent dins del POD, un ou que convertirà les xicotetes llavors en éssers adults, sempre que els xiquets i xiquetes realitzen diferents missions d’incubació, com si es tractara d’un ou real.

Deixar-ho en la nevera o en un lloc càlid durant un determinat temps serà algunes d’eixes missions que aconseguiran que els Melbits vagen creixent. Sens dubte, una experiència física i digital que combinarà un joguet amb sensors (el POD), realitat augmentada i un videojoc. I és que gràcies a aquest “ou sorpresa sense fi”, els jugadors i jugadores podran crear i cuidar a unes xicotetes mascotes virtuals (Melbits), que naixeran en els seus dispositius mòbils en superar les diferents missions que hauran de dur a terme en el món real.

Melbits POD, que a més compta amb un sistema de control parental, està avalat tant per especialistes i pedagogs, com per les valoracions positives de pares i mares que van participar en “diferents rondes de testing realitzades per l’Institut Tecnològic del Producte Infantil i Oci espanyol”.

L’empresa Melbot Studios va aconseguir portar aquest joc fins a la final del certamen internacional de PlayStation Talents. I, ara, l’acceptació del públic ha sigut “una grata sorpresa”. La campanya prevendes, que va arrancar el passat 17 de març, va aconseguir el seu objectiu de finançament en menys de 24 hores. Iván Expósito, fundador de l’estudi, ha comentat que “teníem moltíssims dubtes sobre si havíem de posposar la campanya. Ens feia por que ningú prenguera de debò un projecte d’un joguet amb tot el que està passant, però ens hem adonat que ara mateix és un gran moment per a col·laborar en causes positives i divertides, perquè quan tot això passa la gent es mereixerà jugar …i molt!”.

La campanya prevendes seguirà en actiu 37 dies més, i s’espera que l’èxit continue creixent. Així, d’ací a uns mesos, Melbits POD arribarà als primers usuaris. Sens dubte, un gir al tradicional tamagotxi que ha vingut per a quedar-se.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

disset − 7 =