25n
25N
25N

Les millors zones per a adquirir un habitatge a València

Xisco Navarro

Les millors zones per a adquirir un habitatge a València
07/09/2020 -

L’ambient, el paisatge natural, la gastronomia i els bells racons són algunes de les raons per les quals molta gent tria viure a València. A part del fet que València és la tercera ciutat més gran d’Espanya en termes de població, juntament amb Madrid, València és coneguda per ser un dels llocs més importants per a invertir en la indústria immobiliària.

Els beneficis de quedar-se a València

Bones temperatures

És innegable que un dels majors atractius de València és la seua atmosfera. La temperatura normal és de 17 °C tot l’any i rares vegades plou.

Facilitat per a trobar un pis

A diferència d’altres ciutats espanyoles com Barcelona, és bastant fàcil trobar un pis a València, sobretot en zones estudiantils com Benimaclet. A més, les tarifes no solen ser altes (excepte en zones turístiques com El Carme). Per tant, trobar un pis quan s’ix de la ciutat no sol ser un gran repte, encara que la disponibilitat varia segons la temporada.

Espais oberts i instal·lacions esportives

València compta amb nombrosos parcs i jardins, perfectes per a gaudir del bon temps del qual hem parlat i també per a practicar esports.

Els millors llocs per a viure a València

Tenint en compte els interessos que pugues tindre, com les relacions socials, les instal·lacions recreatives, les comoditats, la tranquil·litat, etc., aquests són els millors barris que qualsevol agència immobiliària en valència et podrà recomanar.

El Carmen

El Carmen és un dels barris més populars de la Ciutat Vella de València. Irradia vida en cada racó i ofereix una gamma d’activitats culturals i d’oci. Viure ací et dóna l’oportunitat de tindre una vida social molt saludable, però no oblides que aquesta continua sent una de les formes més populars d’eixir de la ciutat.

Russafa

Una altra fascinant elecció per a aquells que busquen un lloc amb molts esdeveniments és Russafa.

És el districte de l’Eixample. La seua bona ubicació i les seues moltes botigues i serveis ho fan un lloc molt desitjable, especialment per als joves.

Campanar

Aquest barri es distingeix per la seua naturalesa distintiva, que mescla a la perfecció la vida de la capital amb la de la comunitat en la seua forma més pura. No és sorprenent que l‘essència de l’antiga horta i la plaça de la ciutat estiguen encara allí. Per això es considera un dels llocs més segurs per a viure a València.

Benimaclet

Es tracta d’una antiga ciutat que encara conserva les seues cases baixes, les seues avingudes semipatronals, part del seu hort restaurat i una gran vida de club.

Cal destacar que, per la seua proximitat a la ciutat universitària, és un dels barris més joves.

Poblats Marítims

Què passa amb la platja? Si planeges mudar-te a València, definitivament no podràs lluitar contra la temptació de seguir una vida en la mar.

La Malva-rosa és ara un barri ben comunicat amb el centre de la ciutat, amb una gran varietat de cases que pots comprar com una bonica manera de mesclar la vida de la ciutat amb la platja.

Per defecte, no pots evitar marcar El Cabanyal com un dels llocs més agradables per a viure a València. Aquest antic barri costaner és ara un lloc que atrau cada vegada més interés entre els joves per la seua bellesa, les seues zones de festa i les seues impressionants vistes.

Illa Perduda

Al final del dia, no podem resistir-nos a un suggeriment molt especial per a triar el lloc correcte per a viure a València: L’Illa Perduda.

Aquest xicotet barri amb un nom tan bonic és una comunitat molt barata sense grans exigències, però té tot el necessari per a viure còmodament. A més, ocupa una posició convenient entre la costa i el centre de la ciutat.

Més informació

1 Comentari

  1. Ivandres
    Ivandres desembre 05, 00:17

    Gracias por el reportaje! Pero creo que les faltó incluir una o dos fotos de referencia de cada una de las zonas, para los que no los conocemos

    Resposta al teu comentari

Escriu el teu comentari

3 × cinc =