25n
25N
25N

Els millors plans de Halloween per a gaudir a València

Els millors plans de Halloween per a gaudir a València
20/10/2020 -

Les celebracions de Halloween gaudides en gran dins de la ciutat de València corresponen a una festa que es va conéixer originalment com la “Vespra de tots els sants”. Amb el pas dels anys va adquirir el nom de “Nit de bruixes”, per trobar-se pròxima al dia de difunts.

El 31 d’octubre de cada any pots trobar els millors plans per a gaudir de Halloween a València, els quals s’han inclòs en aquest interessant post perquè conegues les més esgarrifoses activitats que poden ser part del teu itinerari durant aquest divertit dia.

Com se celebra el Halloween a València?

Quan s’aproxima l’arribada de Halloween, els carrers i cases d’aquesta ciutat són adornades amb decoracions repletes de carabasses, teranyines, fantasmes i tota classe de figures esborronadores.
Solen a narrar-se històries de terror, els gats negres són apreciats a tot arreu i els xiquets preparen les seues disfresses per a demanar llepolies de porta en porta.

La ciutat de València ha adoptat aquesta festa com a pròpia des de fa alguns anys, per la qual cosa s’ofereixen una sèrie de plans que són ideals per a passar-ho en gran durant aquestes festivitats. No serà gens estrany que durant la teua visita a aquest lloc la nit del 31 d’octubre, trobes bruixes, vampirs, fantasmes i morts que caminen pels carrers.

Tot això demostra que l’esperit de Halloween envaeix cada any València i per tant necessites conéixer els divertits plans que pots triar per a celebrar aquesta data amb totes les propostes que es troben a l’abast del teu pressupost. Les millors opcions es presenten a continuació, pren nota.

Plans divertits per a Halloween

Aquests són els plans més divertits per a celebrar Halloween a València amb la teua família i amics, té en compte el que inclou cadascun d’ells perquè pugues triar el més adequat.

Sales especials per a Halloween

La ciutat de València es caracteritza per comptar amb una àmplia varietat de sales d’escape com a escape rooms de por per als amants del terror.

En elles s’ofereix als usuaris una sèrie d’activitats mitjançant les quals visquen experiències aterridores, resolguen misteris en grup: una de les experiències més divertides i originals que pots viure.

Sopars en restaurants temàtics

Per a algunes persones pot ser interessant un pla més tranquil i una excel·lent idea en aquest cas és gaudir d’un sopar especial durant la nit del 31 d’octubre, en un local ambientat per a Halloween.

Fins i tot el menú sol adaptar-se per a aquesta celebració especial i pots assistir amb tota la família, mentre llueixen terrorífiques disfresses per a passar-ho en gran.

Visitar llocs de la Comunitat Valenciana

Existeixen molts llocs que pots prendre en consideració per a passar-la bé durant les festivitats de Halloween, molts centres turístics són condicionats amb tal fi, amb ambients tenebrosos i esdeveniments especials per al dia de Halloween.

Com a part dels teus plans pots realitzar una visita a l‘Oceonografic, en el qual s’ofereix un meravellós espectacle amb dofins i sopar en un restaurant submarí, en companyia de terrorífics taurons.

També pots visitar la Rambleta, que presenta obres teatrals de misteri, plenes d’esglais i sorpreses per a tots els presents. Però si prefereixes els parcs, pots viure increïbles moments en el Bioparc, on s’exhibeixen espècies en perill d’extinció.

Recórrer els carrers de València

Una de les millors alternatives com a part dels plans divertits dins de la ciutat de València, és passar moments agradables en família.

Siga a casa o compartint amb altres famílies pròximes, poden jugar a dolç o truc, disfressar-se per a recórrer els carrers i omplir cistelles en forma de carabassa amb caramels i xocolates que consumiran durant setmanes.

Com pots observar, les opcions de diversió perquè ho passes bé durant Halloween són infinites.

Celebrar Halloween a casa

Fins i tot quan et preferisques quedar-te a casa, existeix l’alternativa de realitzar una marató de cinema dins de la teua casa, gaudint de les millors pel·lícules de terror que són estrenades en plataformes en línia per a aquestes dates.

Pots a més fer postres per a Halloween, un pla especialment divertit per als més xicotets de la família.

Finalment et recomanem que programes amb temps totes les activitats que realitzaràs per al pròxim 31 d’octubre.

Recorda que Halloween és una sola vegada a l’any i és el moment perfecte per a deixar volar la teua imaginació dissenyant una disfressa original que pugues lluir amb els teus familiars i amics; gaudeix-ho.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

quinze − 12 =