25n
25N
25N

Millores a les vivendes socials del grup L'Horta de Paiporta

Millores a les vivendes socials del grup L'Horta de Paiporta
04/02/2021 -

El regidor de Benestar Social, Sanitat i Salut Pública de Paiporta, Rafa Gadea, s’ha reunit recentment amb la subdirectora de l’Entitat Valenciana d’Habitatge i Sòl (EVHA), Helena Ferrando. D’aquesta institució depenen les vivendes socials de la Generalitat Valenciana situades a Paiporta.

En la trobada, l’EVHA es va comprometre a millorar la situació del grup L’Horta de Paiporta amb inversions pressupostades i un pla d’intervenció social.

Durant la reunió es va constatar el bon clima de treball conjunt i coordinació entre l’EVHA i l’Ajuntament de Paiporta, i es varen establir noves vies de col·laboració. Així, en els pròxims mesos es millorarà la situació de les vivendes, i es portarà a terme l’esmentat pla d’intervenció social i mediació per a contribuir a la millora de la situació social i de relació entre les famílies del grup L’Horta.

També es revisaran les situacions legals i les condicions d’habitabilitat d’algunes de les vivendes socials.

Per a Rafa Gadea, “la conclusió de la reunió és que hi ha una implicació total de banda de l’EVHA, l’entitat competent per a actuar sobre aquestes vivendes socials, i des de l’Ajuntament contribuirem a tot el que necessiten per tal d’actuar en benefici del veïnat que viu actualment al grup L’Horta”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

disset + 7 =