25n
25N
25N

La Generalitat introdueix millores en l'ús dels títols de Metrovalencia

La Generalitat introdueix millores en l'ús dels títols de Metrovalencia
29/04/2020 -

El Consell d’Administració de l’Autoritat del Transport Metropolità de València (ATMV) ha dictat una resolució per la qual s’actualitzen i regulen les tarifes dels títols propis de Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV) per a viatjar per la xarxa de Metrovalencia, així com les seues condicions d’aplicació.

Entre les mesures més importants, que entraran en vigor el pròxim 1 de maig, es troben la congelació de tarifes anunciada a l’inici de l’any per la Generalitat i la incorporació de noves mesures per a afavorir l’ús de la xarxa de metro i tramvia com, per exemple, que totes les parades del tramvia passen a ser zona A, per la qual cosa es redueix el preu respecte a hui dia, en existir parades en zona B.

Així mateix, amb l’objectiu d’afavorir l’ús del bitllet senzill, s’ha eliminat l’obligació de validar-lo durant un determinat termini de temps posterior a la compra, la qual cosa impedeix que puga caducar sense haver sigut utilitzat. Actualment, són d’ús immediat (dues hores de validesa des del moment de la compra). A més, s’elimina el títol d’anada i tornada.

Es crea el títol Col·lectiu, a utilitzar-se exclusivament en determinats esdeveniments per a la realització col·lectiva d’un trajecte preestablit per grups de 15 o més persones amb obligació de pagament.

També s’ha aprovat l’aplicació en qualsevol títol de transport la reducció per família monoparental (20% les de caràcter general o 50% les de caràcter especial), igual que succeeix amb les famílies nombroses, que actualment només s’aplica en el títol TuiN.

Per als usuaris de la targeta moneder TuiN personalitzada s’ha acordat l’obtenció de gratuïtat per a viatjar per tota la xarxa, a partir del tercer nivell de consum (es redueix el límit de 72,80 euros a 63,00 euros, aproximadament un 13,50% menys).

Aquesta modificació suposa que les persones que es desplacen per tres o més zones, que són les que suporten majors preus del servei, entre les quals es troben les que treballen en l’Aeroport de Manises (única parada situada en zona D per a usuaris i usuàries d’aquest títol), obtindran gratuïtat per a viatjar a eixa destinació, a partir d’un menor nivell de consum mensual.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

2 + 17 =