25n
Orgull
Orgull

Benestar Animal substituix una antiga canonada del refugi d'animals de Benimàmet

Benestar Animal substituix una antiga canonada del refugi d'animals de Benimàmet
06/08/2018 -

La Regidoria de Benestar Animal ha substituït hui un tram d’una canonada del refugi d’animals de Benimàmet que tenia una fuga per una nova de coure. Eixe tram de canonada, que subministra l’aigua dels abeuradors i de l’aigualeig d’una zona de les instal·lacions, ha quedat reparat per complet.

«Per al Govern de la Nau els animals són molt importants i per això s’ha posat en marxa la maquinària tant des de la Regidoria de Benestar Animal, a través dels veterinaris municipals, per coordinar la visita dels tècnics i garantir el bon desenvolupament de la intervenció, com des de la Regidoria de Govern Interior, per enviar els operaris a fer la reparació», ha explicat la regidora de Benestar Animal, Glòria Tello.

L’edil ha assegurat que «els dies que ha durat la incidència s’ha aigualejat el tros del recinte afectat i els animals que allí viuen han estat correctament refrescats». També ha destacat que la canonada ja funciona correctament i, a més, ha anunciat intervencions al llarg dels pròxims dies en temes d’electricitat i aire condicionat per continuar millorant les instal·lacions de Benimàmet.

Tello ha recordart que «recentment s’han realizat deu intervencions de reparació i millora en les instal·lacions del Centre Municipal d’Acollida d’Animals de Benimàmet, tant del sistema elèctric del centre com del sistema d’aigua calenta, i s’ha actuat així mateix en els servicis higiènics, en els vestidors i en la zona de neteja i material tèxtil dels animals».

Altres actuacions han consistit en l’habilitació d’un espai obert d’esplai per a gats, la millora d’algunes gàbies que hi havia deteriorades i la instal·lació d’un tendal per cobrir més de 200 metres quadrats en les dues zones d’aparcament, la qual cosa permet crear una zona d’ombra que baixe la temperatura a les instal·lacions.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

7 − 5 =