25n
25N
25N

Diputació invirteix 115.000 euros en millorar el sistema de contenció del pont sobre el Pou Clar en la CV-655

La’execució de les obres requerirà tallar al trànsit la carretera entre Fontanars dels Alforins i la CV-81 des de demà dia 9 fins el dimarts 15 de gener

Diputació invirteix 115.000 euros en millorar el sistema de contenció del pont sobre el Pou Clar en la CV-655
08/01/2019 -

Amb motiu de les obres de millora del pont sobre el Pou Clar, la carretera CV-655 romandrà tallada al trànsit entre Fontanars dels Alforins i la CV-81, des de demà 9 de novembre fins el proper dimarts dia 15, en horari diurn.

En l’actualitat, el pont sobre el Pou Clar en la CV-655 no disposa de sistema de contenció de vehicles, només una barana escalable que a més es troba feta malbé degut a l’acció de la climatologia i dels impactes de vehicles. Per solucionar-ho, l’Àrea de Carreteres de la Diputació de València ha programat la col·locació d’un nou sistema de contenció tipus N2, a més de la substitució de la barana actual per una no escalable. Adicionalment, es repararan els desperfectes existents en la losa del pont, provocats per impactes de vehicles.

Aquesta actuació, el pressupost de la qual és de 115.946,69 euros, forma part del projecte de millora del drenatge i la seguretat vial en diverses carreteres de la demarcació de L’Alcúdia, que inclou més d’una vintena d’obres a les comarques de La Costera, La Canal de Navarrés, La Safor i La Vall d’Albaida amb una inversió global d’1,6 milions d’euros. Entre les actuacions a executar figuren millores en sistemes de drenatge i contenció, com l’actual del pont sobre el Pou Clar, intervencions en glorietes urbanes, renovació de senyalització vertical i reparació de ponts.

En conjunt, l’Àrea de Carreteres de la Diputació de València ha executat o té previstes a L a Vall d’Albaida inversions per valor de 8,9 milions d’euros en diferents projectes de reasfaltat, millora de senyalitació o interseccions o creació d’itineraris ciclepeatonals. A estes inversions en projectes de construcció cal sumar els vora 600.000 euros anuals que la Diputació inverteix des del servei de Conservació i que no només permeten mantenir les condicions de vialitat i seguretat a les carreteres sinó que, després de l’augment del 40% aplicat en 2017 al pressupost, estan servint per a dur a terme actuacions de millores funcionals i de conservació extraordinària en pràcticament tots els municipis.

INICI DEL TALL: 9 de GENER de 2019.
FIN DEL CORTE: 15 de GENER de 2019.
ITINERARI ALTERNATIU: Per Carrer Carril, CV-660

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

20 + 3 =

CCCC
activem alfafar