caixa popular

300.000 euros per a millorar el Parc Gulliver

300.000 euros per a millorar el Parc Gulliver
11/08/2017 -

Les obres de restauració del Parc Gulliver començaran el 14 d’agost. Des d’eixa data, i fins al dia 28, la instal·lació infantil estarà tancada per a iniciar els treballs de “la primera gran obra d’actuació integral i restauració en els més de 25 anys d’història del parc”.

L’alcaldessa en funcions i regidora de Parc i Jardins, Pilar Soriano, ha donat a conéixer, aquest matí, les actuacions de millora del Parc Gulliver, per a les quals l’Ajuntament destinarà enguany 300.000 euros. Les tasques de restauració del ninot es realitzaran al llarg de 2018 i de 2019.

Entre els treballs d’aquesta primera fase es troben la neteja dels arbres, l’eliminació de vegetació invasora, l’estucat d’alguns arbres, la reparació de la xarxa de reg, la ressembra de la gespa i la reposició d’arbustos. Aquestes actuacions s’efectuaran fins al 28 d’agost quan les dades d’afluència de públic són menors i es pot tancar el parc perquè entre la maquinària necessària.

A més, Pilar Soriano ha explicat que en octubre es procedirà a la reparació de vies i a la reposició d’arbres que ara per la insolació no es pot fer. Entre finals d’agost i principis de setembre, també es realitzarà la renovació de les càmeres de vigilància i control del jardí.

En l’últim trimestre de l’any es millorarà la seguretat del ninot, amb la renovació i ampliació de les zones cobertes, i també es farà la restauració de les maquetes i la remodelació de l’entrada principal. Al llarg de 2018 i 2019, Pilar Soriano ha indicat que s’afrontarà la restauració de la instal·lació, però per zones per a no tancar el parc, i es farà un manteniment per a aconseguir recuperar els colors originals del ninot.


xs puzol

mostra viva 2018

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

dos + 8 =

Paiporta
exposicion caps tallats
Tardor
cultura als barris