caixa popular

Millores en les parades de taxi de València

Millores en les parades de taxi de València
29/07/2018 -

La regidoria de Mobilitat Sostenible ha iniciat les millores en les parades de taxi de la ciutat segons acord signat entre el regidor de Mobilitat, Giuseppe Grezzi, l’Associació Gremial del Taxi i la Federació del Taxi de València.

Les actuacions a executar es realitzaran en diferents zones de la ciutat «amb la finalitat de millorar el servici que ofereix el sector del taxi». Concretament, tal com ha explicat el regidor, s’han realitzat millores en la parada de taxi del Passeig de Neptú situada al carrer doctor Marcos Sopena. En aquest cas s’ha ampliat la zona d’espera dels taxis de manera que on, al principi, únicament hi havia una zona habilitada per a sis vehicles en l’actualitat ara poden romandre fins a set taxis més, una ampliació que suposa duplicar la zona de descans.

També s’ha procedit a realitzar el trasllat de la parada de taxi de Pintor Benedito a Sant Francisco de Borja amb l’objectiu d’aconseguir una millora substancial de les possibilitats de sortida dels vehicles cap a diferents itineraris de la ciutat, i ha estat traslladada la parada de l’avinguda del Cid amb l’encreuament amb el carrer Albaida a l’avinguda del Cid amb carrer Aiora, en aquest cas per millorar la seua visibilitat.

A més, s’han creat parades compartides en zones destinades a la càrrega i descàrrega en Cánovas, Jorge Juan i Conde Salvatierra. Aquesta mesura permetrà que els taxis puguen utilitzar-les fos de l’horari indicat per a la càrrega i descàrrega de mercaderies.

En properes intervencions s’ha previst augmentar el nombre de parades de taxis a la ciutat per afavorir un servici més diversificat. En principi es crearan noves parades de taxis al carrer Sagunt amb Maximiliano Thous, en Poeta Querol i en Camí Reial de Madrid límit amb Alfafar. A més, es traslladarà la parada de Pío XII a General Avilés (al costat de la porta del centre comercial), i s’ampliarà la parada de Doctor Peset al costat de l’Hospital.

Etiquetes


mostra viva 2018

xs puzol

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

16 + 13 =

Paiporta
exposicion caps tallats
Tardor
cultura als barris