caixa popular

Millores en la via i espais públics d'Alfafar

Millores en la via i espais públics d'Alfafar
29/11/2018 -

L’àrea de Manteniment de l’Ajuntament d’Alfafar ha dut a terme en les últimes setmanes diverses actuacions per a la millora de l’entorn urbà i les vies públiques de la localitat amb l’objectiu de seguir millorant en matèria de seguretat viària, accessibilitat, manteniment de la via i el mobiliari, i incrementar d’aquesta forma la qualitat de vida de la ciutadania d’Alfafar.

Així, s’han realitzat diverses actuacions de millora i rehabilitació de la calçada, les voreres i els escocells dels arbres dels carrers Alcoi, Sagrario i Beniparrell. A més, en el carrer Rafael Ridaura s’han habilitat les vorades de les noves places d’aparcament de la zona del complex poliesportiu, s’ha millorat les arquetes i la zona enjardinada del parc Cronista Lacreu Sena i l’enllumenat en diverses zones del municipi mitjançant la substitució de bombetes.

L’àrea de Manteniment de l’Ajuntament també ha tingut en compte en les seues actuacions la millora dels centres educatius que ja va iniciar amb les accions de rehabilitació en els CEIP Orba i la Fila aquest estiu i que han continuat aquesta vegada amb diverses reparacions en l’Escola Infantil Remedios Montaner i el Col·legi d’Educació Infantil Rabisancho.

D’aquesta forma, l’Ajuntament continua treballant per complir amb el seu compromís perquè Alfafar siga un municipi amb un entorn urbà més accessible i amable amb la ciutadania en un any en el qual també s’ha invertit en obres de rehabilitació, adequació i millora de l’accessibilitat de la Plaça Poeta Miguel Hernández, l’Av. Albufera, la Plaça Vicente Blanch, el carrer Sant Sebastià i del Barri Sant Jordi, responent a diverses demandes veïnals.

Més informació


jo amb ribo

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

6 − 5 =