caixa popular

Millores en el Centre Municipal d'Acollida d'Animals de Benimàmet

Millores en el Centre Municipal d'Acollida d'Animals de Benimàmet
27/09/2017 -

La regidora de Benestar Animal de l’Ajuntament, Glòria Tello, ha posat en valor les diverses actuacions municipals a les instal·lacions del Centre Municipal d’Acollida d’Animals de Benimàmet, on s’han iniciat 10 actuacions de reparació i millora per a condicionar un dels dos centres que té el consistori per a atendre els animals abandonats.

“L’any passat ja vàrem fer una injecció econòmica que va servir, per exemple, per a tornar a posar en funcionament el quiròfan del centre de Benimàmet i enguany continuem millorant les instal·lacions amb diverses intervencions municipals”, ha explicat Glòria Tello. En total, el pressupost destinat a eixes actuacions és de 59.366,07 euros.

Entre les intervencions que s’estan fent i les que ja s’han realitzat en el que portem d’any, hi ha, per exemple, la reparació i millora tant del sistema elèctric del centre com del sistema d’aigua calenta. En el mateix sentit s’ha actuat als servicis higiènics i als vestidors i en la zona de neteja d’utensilis i material tèxtil dels animals.

Una altra actuació consistix en l’habilitació d’un espai obert d’esplai per a gats per a millorar el seu benestar. A més, s’estan millorant algunes gàbies que hi havia deteriorades i es procedirà a la instal·lació d’un tendal per a cobrir més de 200 metres quadrats en les dos zones d’aparcament, i crear així una zona d’ombra que permeta abaixar la temperatura en les instal·lacions.

Amb la intervenció municipal també s’ha substituït el sistema d’il·luminació exterior, que estava trencat, per un sistema d’encesa automàtica; es millorarà el sistema d’il·luminació de les dependències, amb la reparació de punts que no funcionaven; i s’inicia la reparació del fals sostre.

“Des de la Regidoria de Benestar Animal seguim millorant les instal·lacions per garantir un millor benestar dels animals. En este sentit em semblen de vital importància dins de les actuacions iniciades, la creació d’una zona d’ombra al pati i especialment la construcció d’un espai obert a l’exterior per dignificar la vida dels gats que allí esperen ser adoptats”, ha declarat Glòria Tello.


Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

13 − 4 =

viva gym canovas
exposicion caps tallats