caixa popular

Millores en l'accessibilitat de l'anell per a vianants de Patraix i Tres Forques

Sarrià: «L’accessibilitat i la seguretat de les persones que es desplacen a peu és prioritària»

Millores en l'accessibilitat de l'anell per a vianants de Patraix i Tres Forques
16/05/2018 -

Les obres d’adaptació i millora d’onze passos per a vianants situats als barris de Patraix i Tres Forques de València ja s’han executat i suposen «una millora de les condicions d’accessibilitat del barri», tal com ha anunciat aquest matí el regidor de Desenvolupament Urbà i Vivenda, Vicent Sarrià.

Les onze obres executades, que comprenen els principals itineraris per a vianants d’aquests barris, han consistit en la millora i condicionament de la pavimentació de voreres i passos per a vianants mitjançant la incorporació de llengüetes i guals per a vianants. En els passos per a vianants executats s’han adequat les rajoles a la nova normativa d’accessibilitat. A més, s’han traslladat i reubicat els elements dels diferents servicis afectats: embornals, semàfors i senyals de trànsit.

«Amb l’execució d’aquestes obres s’ha aconseguit augmentar la seguretat en les zones que formen part del barri, que són utilitzades habitualment pel veïnat en els seus desplaçaments diaris», ha explicat el regidor Sarrià. En l’actuació destaca també l’augment de la protecció dels vianants en els encreuaments en els quals les bandes d’aparcament reduïen la visibilitat a l’hora de creuar la calçada, i que amb les noves llengüetes millora significativament, reduint a més la distància que persones majors o amb mobilitat reduïda han de recórrer per a travessar el carrer. La totalitat dels treballs realitzats s’han dut a terme durant tres mesos amb un pressupost de 181.000 euros.

«L’accessibilitat i la seguretat de les persones que es desplacen a peu és prioritària perquè s’opte per aquest mitjà a l’hora de desplaçar-s’hi. Des de Desenvolupament Urbà continuem treballant constantment per aconseguir aquest objectiu facilitant les condicions que ofereix l’entorn urbà», ha afirmat Sarrià.

Etiquetes


xs puzol

mostra viva 2018

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

quatre × un =

Paiporta
exposicion caps tallats
Tardor
cultura als barris