caixa popular

Aprovat el projecte de millora del tanatori municipal de València

Aprovat el projecte de millora del tanatori municipal de València
13/07/2018 -

La Junta de Govern Local de l’Ajuntament de València ha aprovat aquest matí el projecte d’adequació i millora del tanatori municipal Ciutat de València presentat per l’empresa concessionària que el gestiona. La regidora de Cementeris, Pilar Soriano, ha explicat que l’objecte d’aquestes obres és «reparar tot un seguit d’incidències, algunes d’elles molt greus, detectades en l’auditoria realitzada l’any passat, i oferir un servici públic òptim».

«Després de diversos requeriments hem aconseguit que l’empresa concessionària ens presente un projecte d’obres que considerem suficient per a poder corregir els problemes que la falta de manteniment durant 15 anys havien provocat al tanatori municipal. Aquest govern vetla pel compliment de totes les condicions contractuals amb qualsevol empresa concessionària i per això hem sigut exigents. La seguretat de les persones usuàries és una prioritat», ha indicat Soriano.

Amb el projecte d’obres aprovat, l’empresa que gestiona les instal·lacions garanteix una inversió d’1.127.293,17 euros. Aquesta inclou aspectes reclamats pel Consistori, entre elles una direcció facultativa i un pla de seguretat i salut, i es dóna prioritat a la correcció de les incidències que van provocar el tancament de l’aparcament del tanatori l’any passat. No obstant això, Soriano ha destacat que les inversions a què obliga el contracte a l’empresa concessionària encara han de ser majors, per la qual cosa «també s’han valorat favorablement les intencions manifestades per l’empresa d’afrontar diverses iniciatives que permetran, entre altres qüestions, millorar les sales vetlatori, la climatització, l’accessibilitat i el sistema d’informació». El valor total d’eixes noves inversions, incloses les obres aprovades hui, ascendirà a «més dels dos milions d’euros estipulats al contracte inicial». Aquestes obres requeriran nous projectes que tornaran a ser supervisats i, si escau, aprovats per l’Ajuntament de València.

«Quan vam prendre la decisió de tancar l’aparcament i diversos espais de les instal·lacions del tanatori, sabíem que hi hauria molèsties per a les persones usuàries, però considerem essencial garantir la seguretat per damunt de tot i confiem que amb la realització d’aquestes obres el servici que s’ofereix serà el que la gent espera i mereix», ha afirmat Soriano. El termini previst per executar les obres és de 10 mesos. La regidora ha recordat que l’informe que va suscitar la reclamació d’una intervenció urgent determinava que les deficiències trobades a l’auditoria eren provocades tant per errades en la construcció de l’edifici com per l’absència de manteniment i actualitzacions d’equips.

Etiquetes


fiestas gandia 2018

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

setze + 5 =

semana de la agricultura de torrent 2018
sempre teua
exposicion caps tallats
exposicion caps tallats
decidim vlc
Decidim VLC
cultura als barris