25n
25N
25N

La Rajoleria millora les seues instal·lacions amb un nova infraestructura de la xarxa informàtica

El Museu millora així una xarxa i cablejat molt antiquat, el que permetrà una connectivitat més ràpida i àgil

La Rajoleria millora les seues instal·lacions amb un nova infraestructura de la xarxa informàtica
18/09/2019 -

El Museu de la Rajoleria de Paiporta ha finalitzat aquesta setmana els treballs de millora i modernització de les infraestructures físiques de la xarxa informàtica de les seues dependències.

Des de l’àrea d’Innovació s’havia detectat la necessitat de posar al dia un cablejat que era ja molt antic i necessitava una renovació. “Amb aquests treballs hem millorat no només la infraestructura física, sinó que també es notarà molt positivament en l’operativitat de la xarxa”, ha explicat la regidora d’Innovació i Atenció Ciutadana, Mª Jesús López.

Més concretament, l’objectiu de les obres ha estat reparar, millorar i modernitzar elements com ara connectors, patch panells, cablejat estructurat o electrònica del Museu. A més, la millora més significativa ha estat la implantació d’un nou rack de comunicacions, més gran i potent i que facilitarà el treball diari del personal del Museu, evitant la pèrdua de la connexió enfront de problemes elèctrics. “Hem ficat la base de la infraestructura, l’autopista per a la circulació de les dades. Ara haurem de treballar a millorar les polítiques de trànsit de xarxes”, ha afegit la regidora.

La vicealcaldessa i regidora de Cultura, Maribel Albalat, ha estat visitant l’evolució dels treballs i ha pogut conéixer de primera mà les noves instal·lacions i funcionalitats que proveirà. “Volem apostar pel potencial del Museu de la Rajoleria i afrontar reptes de futur que impliquen posar el Museu al centre de l’activitat cultural de l’Horta. Això no serà possible si no disposem d’unes infraestructures adequades que permeten al personal del Museu desenvolupar correctament la seua tasca i prendre bona cura de ferramentes tan fonamentals com l’arxiu fotogràfic del Museu, que dóna raó de bona part de la història del nostre poble”, ha manifestat Albalat.

Les noves instal·lacions proporcionaran una millor i més ràpida connexió d’internet a la xarxa VPN del Museu amb l’Ajuntament. El següent pas serà sumar al Rajolar a la resta d’instal·lacions municipals que compten amb fibra òptica.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

16 − nou =

CCCC
torrent