25n
25N
25N

Millora de la xarxa de proveïment d'aigua a Campanar i Jacinto Benavente

Millora de la xarxa de proveïment d'aigua a Campanar i Jacinto Benavente
17/11/2019 -

Les obres de millora de la xarxa de proveïment d’aigua en els entorns del pont de Campanar i del carrer Jacinto Benavente s’han iniciat aquesta setmana «amb la finalitat de millorar la xarxa de subministrament d’aquest servici», tal com ha informat la regidora Cicle Integral d’Aigua, Elisa Valía.

Concretament, els treballs en Campanar permetran la renovació de les canonades de la zona per a reforçar el subministrament a la zona nord de València. Estan previstos en el pla d’inversions i tenen com a objectiu la substitució de les conduccions arterials existents i la seua connexió amb la canonada que discorre per l’antic llit del riu Túria. Elisa Valía ha ressaltat que, amb aquesta actuació, «es garanteix el subministrament de la zona nord i es millora el nivell de pressions tant en condicions habituals com en situacions d’emergència».

Aquestes obres s’executaran en tres fases: desmuntatge de les canonades existents, muntatge de les noves conduccions i, finalment, les connexions finals amb les canonades existents que es troben en servici. «L’execució de les obres ocupa la superfície estrictament necessària del parc del Riu Túria, i el trànsit de vianants i ciclistes queda degudament senyalitzat i desviat», ha assegurat. El pressupost de les obres ascendeix a 691 .184,25 € (lVA inclòs) i es preveu un termini d’execució de 13 mesos.

En el cas de les obres de Jacinto Benavente, també emmarcades en el pla d’inversions, s’ha procedit a la instal·lació d’un cabalímetre de 600 mm en la nova conducció arterial de l’avinguda, «de manera que s’aconseguisca controlar, amb precisió, el cabal trasbalsat per l’esmentada canonada i es permeta dur a terme una òptima sectorització de la zona centre-est de la ciutat».

El pressupost de l’obra ascendeix a 52.275 i es preveu un termini d’execució de 3 mesos. «L’àmbit de l’obra és compartit amb la de la nova canalització de canonada arterial que discorria per la mateixa avinguda i es realitzen de manera coordinada per a reduir les molèsties als veïns i veïnes, així com les afeccions al trànsit».

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

17 + vint =

lleida 2020
activem alfafar