25n
25N
25N

100.000 euros per a sanejar l'estructura del mercat de Mossén Sorell

100.000 euros per a sanejar l'estructura del mercat de Mossén Sorell
15/10/2019 -

L’Ajuntament ha destinat una inversió de 97.357 euros en el Mercat de Mossén Sorell, segons ha anunciat hui el regidor de Comerç, Carlos Galiana, en fer-se ressò d’aquesta intervenció que permetrà reparacions i millores generals en aquest mercat municipal de Ciutat Vella. Es tracta d’una intervenció que es troba actualment en el procés administratiu de contractació.

Des de l’Ajuntament “estem impulsant un pla de millores continuat per als nostres mercats municipals. Actualment tenim en marxa 26 actuacions diferents en diversos mercats que estan en diferents punts de tramitació administrativa, des del mercat del Grau que està en ple procés de rehabilitació fins a altres que estem tramitant la seua contractació”, ha explicat el regidor Galiana.

La Regidoria de Comerç durà endavant un projecte en el mercat de Mossén Sorell per a renovar el revestiment de pintura de les estructures metàl·liques, de formigó, paraments verticals interiors i falsos sostres dels banys. Es canviaran els canalons deteriorats i es netejaran totes els baixants i canalons actuals.

L’actuació també contempla reposar i substituir tots aquells elements danyats dels tres banys públics (homes, dones i minusvàlids) i instal·lar-hi ventilació, així com eliminar totes les peces ceràmiques deteriorades de la façana, escales i rampes d’accés.

Per a dur endavant totes les actuacions caldrà instal·lar bastides, tancar la zona i posar la senyalització corresponent, a més de desmuntar les baranes i realitzar la demolició de solats en accés i remats de la façana en les parts que recauen als carrers Mossén Sorell, Corona i Soguers.

Galiana també ha explicat que l’Ajuntament prepara plans d’autoprotecció per al Mercat d’Algirós i el nou Rastre de Beteró. Es tracta de dues inversions de 9.075 euros i 2.178 euros, respectivament, que funcionaran a manera de “projecte pilot” amb la idea que en el futur tots els mercats municipals compten amb aquest document de prevenció.

“L’objectiu és que, a poc a poc, tots els mercats municipals sàpiguen com actuar en cas d’emergència, ja que cap dels centres municipals comptava fins ara amb un pla redactat”, ha dit Galiana.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

tres × 3 =