25n
25N
25N

Millora de l'Estadi del Túria en el tram III de l'antic llit del riu

Millora de l'Estadi del Túria en el tram III de l'antic llit del riu
15/01/2018 -

En el marc del programa de millora i actualització de les instal·lacions municipals de la ciutat, dilluns començaran les obres de l’Estadi del Túria, en el tram III de l’antic llit del riu. Aquests treballs, que permetran, entre altres millores, el “retoping” o recapat del paviment de les pistes d’atletisme, finalitzaran el pròxim 20 de febrer.

La regidora delegada d’Esports, Maite Girau, ha explicat que aquesta actuació, que s’afegeix a altres 78 intervencions (algunes ja executades) per a millorar les instal·lacions esportives de la ciutat, es durà a terme a l’hivern perquè que els i les atletes tinguen disponibles les pistes a l’estiu.

Segons ha explicat la regidora, amb l’esmentat “retoping” de la pista d’atletisme, se substituirà l’antic tartan instal·lat en 2006. La seua execució s’ha confiat a l’empresa Mondo, societat encarregada d’instal·lar l’equipament en les pistes de les últimes Olimpíades de Riu 2016 i del campionat del món d’Atletisme, celebrat a Londres en 2017.

Les obres de l’Estadi del Túria també contemplen treballs de reparació i reposició de la prada vegetal i el reg, la millora i creació de nous accessos i obres de reforma de sales i magatzems. Així mateix, el pressupost inclou la renovació de l’equipament de màquines de cardio, musculació i la resta de material esportiu.

Maite Girau ha recordat que en aquesta zona també ja s’han executat els treballs per a millorar la il·luminació de la instal·lació municipal, “destinades a obtenir una major eficiència energètica i també s’ha instal·lat una caldera d’alta eficiència, basada en l’ús d’energia geotèrmica, que, a posteriori, es tradueix en un important estalvi econòmic per a la ciutat”, ha conclòs la regidora.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

setze + quatre =