25n
25N
25N

Quart de Poblet posa en marxa un nou programa per a millorar l'ocupabilitat de veïns i veïnes

El termini de sol·licituds per a formar part de l’equip directiu, docent i administratiu estarà obert fins al 26 d’octubre

Quart de Poblet posa en marxa un nou programa per a millorar l'ocupabilitat de veïns i veïnes
20/10/2020 -

La Conselleria d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball ha seleccionat el projecte “Et Formem Opcions 2020” de l’Ajuntament de Quart de Poblet, dins del seu programa mixt d’ocupació-formació “Escoles d’Ocupació Et Formem”, destinat a persones amb dificultats d’inserció laboral o pertanyents a col·lectius vulnerables.

El municipi rebrà una subvenció de 360.309’6 euros que destinarà a desenvolupar tres especialitats: Operacions bàsiques en el muntatge i manteniment d’instal·lacions d’energies renovables; Operacions auxiliars d’obra de paleta de fàbriques i cobertes; i Activitats auxiliars en vivers, jardins i centres de jardineria. A través d’aquestes, 30 persones, 10 per curs, podran formar-se durant sis mesos, millorant així la seua ocupabilitat. A més, es contractarà cinc persones per a l’equip gestor.

La solidesa i adequació de la iniciativa presentada pel municipi li ha valgut ser dels primers projectes seleccionats, rebent una molt bona puntuació.

En la seua proposta, l’Ajuntament se centra a millorar i innovar en els serveis públics que es presten seguint criteris de sostenibilitat. Entre ells, la millora de l’eficiència energètica en instal·lacions tèrmiques, el consum eficient d’aigua potable, la millora de l’aïllament i l’aplicació de revestiments amb noves tècniques i productes, la recuperació d’espais verds i d’espècies autòctones en entorns urbans, la introducció d’espais enjardinats en edificis i la lluita contra les plagues mitjançant mètodes i productes ecològics.

Actualment s’ha obert la convocatòria per a seleccionar a l’equip directiu, docent i administratiu, que finalitzarà el pròxim 26 d’octubre. Les persones interessades podran presentar la documentació a través de la seu electrònica de l’Ajuntament.

El contingut íntegre de les bases estarà disponible per a la seua consulta en el Centre d’Ocupació i Desenvolupament (c/ José Mª Coll núm. 8), així com en la mateixa web del centre (http://ocupacio.quartdepoblet.es/index.php/es/noticias), i en el tauler d’anuncis de la Web municipal (www.quartdepoblet.es).

Quant a la selecció de l’alumnat, aquesta es realitzarà a través de sondeig d’oferta formativa en l’oficina d’ocupació, per la qual cosa no han de presentar sol·licitud.

L’equip de govern de Quart de Poblet fa anys que desenvolupa una intensa línia de treball dins de les seues polítiques de promoció de l’ocupació que, durant la crisi sanitària, s’ha vist encara més reforçada. Són nombrosos els projectes que es duran a terme pròximament en aquest camp i amb els quals es tractarà d’aconseguir els col·lectius més afectats, com els d’ús d’interés social per a majors de 30 anys, la contractació de persones joves a fi que adquirisquen experiència o el Taller d’Ocupació.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

4 + 11 =