25n
25N
25N

Menguzzato destaca que han sigut unes Falles segures tot i l'augment de gent

Menguzzato destaca que han sigut unes Falles segures tot i l'augment de gent
21/03/2017 -

“La millor notícia que podem donar és que no hi ha hagut cap incident greu i que s’ha fet un esforç molt gran des de l’Àrea de Protecció Ciutadana on, per primera vegada, hi ha hagut un operatiu específic de Falles per a poder desenvolupar un bon treball de planificació i organització dels nostres recursos i tenir unes Falles segures”, ha afirmat la regidora Anaïs Menguzzato en fer balanç de com han transcorregut unes festes falleres en què s’ha registrat una multitudinària presència de gent al carrer.

“Estem bastant satisfets perquè ens enfrontàvem a un desafiament molt important per la influència més gran de públic als carrers. Crec que hem respost adequadament”, ha afegit Menguzzato, que ha destacat l’especial complicitat de les intervencions i la protecció ciutadana en mascletaes i castells de focs artificials.

“Des de l’Àrea de Protecció Ciutadana estem satisfets i satisfetes de com s’han desenvolupat aquestes Falles. Que no hi haja hagut cap incident greu durant aquests dies no ha sigut cosa de l’atzar, sinó de l’operatiu especial de la Policia amb un increment molt significatiu de 223 agents els dies 17 i 18. Aquesta organització i planificació del treball ha donat el bon resultat que hem tingut unes Falles segures, que és el que preteníem”, ha afegit la regidora.

Durant els dies que van de la Crida a la Cremà han sigut més de 600 els agents de servici en els carrers de València, amb un reforç especial de 223 agents en les jornades festives del 18 i el 19, segons ha informat Anaïs Menguzzato, que ha agraït l’esforç realitzat per Policia Local, Bombers, Protecció Civil i efectius de Creu Roja “que han realitzat més de 900 atencions”. També ha destacat l’actuació conjunta amb Policia Nacional i Guàrdia Civil “coordinada des del centre de coordinació CECOR.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

vint + disset =

museo prehistoria