25n
Orgull
Orgull

Mig centenar de xiquets i xiquetes de Paterna participen en la Escoleta del Foc d'Interpenyes

Amb aquest acte es va donar el tret d’eixida a la setmana gran de Interpenyes dins de les Festes Majors de la localitat

Mig centenar de xiquets i xiquetes de Paterna participen en la Escoleta del Foc d'Interpenyes
20/08/2019 -

L’Escoleta del Focreunió ahir a la vesprada a mig centenar de xiquets i xiquetes, de 8 i 14 anys, que participaran en la Cordà Querubí i Infantil que se celebrarà demà a la vesprada en el coetòdrom.

Durant dues hores, els menors van aprendre tot el necessari per a participar en la Cordà, des de l’ús adequat dels coets, a la manera correcta de conducta durant la tirada per a previndre riscos.

Així mateix, es va realitzar un sorteig entre els menors per a triar als encarregats de portar corneta, la bengala verda i la bengala roja en cadascun dels grups.

En finalitzar el curset, els participants van rebre el braçalet de mans del regidor d’Atenció a la Infància i Educació, David Fortea i la regidora de Turisme, Cultura i Foc, Teresa Espinosa.

Durant l’acte, Espinosa va voler destacar la importància d’aquesta activitat “que amb més de deu anys d’història ajuda a mantindre vives les tradicions del foc entre les noves generacions”.

Amb aquest acte es va donar el tret d’eixida a la setmana gran d’Interpenyes dins de les Festes Majors. Durant els pròxims dies, els actes de foc ompliran la programació de festes de Paterna, que conclouran el diumenge amb la celebració de la Cordâ del carrer Major.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

catorze + 4 =