25n
25N
25N

Medi Ambient de la Diputació arregla el carrer Boticario d'Ademuz

Les obres han suposat una inversió de 32.428 euros subvencionats al 95% per la Diputació de València

Medi Ambient de la Diputació arregla el carrer Boticario d'Ademuz
25/01/2021 -

El carrer Boticario d’Ademuz ha sigut arreglat després de l’enfonsament del mur de contenció que va deixar part del vial en volada, amb el consegüent perill per als vianants i els habitatges.

La vicepresidenta de la Diputació de València i responsable de l’àrea de Medi Ambient, Maria Josep Amigó, ha assenyalat que “vist el perill de què es produïra un col·lapse de la part del mur que no havia caigut, es va activar el procediment d’emergència per a minimitzar el risc geològic”.

Els treballs han consistit en el sanejament de la zona afectada i la construcció d’un mur de formigó armat. Junt amb aquestes obres s’han executat a més la substitució de les xarxes d’abastament i de clavegueram afectades per la caiguda del mur, la pavimentació del vial superior i la substitució de la barana de protecció.

Les obres han comptat amb una inversió de 32.428 euros, subvencionades al 95% per la Diputació de València i el 5% per l’Ajuntament.

Cal recordar que la Diputació de València també va subvencionar recentment les obres en el vessant nord de la localitat per perill de despreniments.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

un × un =