25n
25N
25N

Mobilitat estudia mesures per a pacificar el trànsit en la Fonteta

Mobilitat estudia mesures per a pacificar el trànsit en la Fonteta
28/02/2018 -

El personal tècnic de la Regidoria de Mobilitat Sostenible de l’Ajuntament de València estudia tot un seguit de solucions possibles per a pacificar el pas de vehicles pels carrers del barri de la Fonteta de Sant Lluís, després de la visita del regidor Giuseppe Grezzi al barri dies enrere.

En aquesta trobada, el regidor va tindre oportunitat de conversar amb les i els residents en el barri i conéixer de primera mà les necessitats en aquest àmbit que li van ser plantejades. D’aquesta manera es donarà resposta a les peticions de l’Associació de Veïns i Veïnes.

Com es recordarà, el regidor de Mobilitat Sostenible, Giuseppe Grezzi, va visitar fa uns dies el barri, acompanyat per una representació de l’Associació de Veïns i Veïnes de la Fonteta de Sant Lluís, per a analitzar sobre el terreny algunes de les propostes que el col·lectiu veïnal plantejava.

Entre les propostes analitzades, per exemple, es troba l’habilitació de nous passos de vianants o l’increment de senyalització o l’habilitació de carril bici. “Les solucions a totes aquestes necessitats s’estan estudiant en la Regidoria amb l’objectiu de pacificar el trànsit, la qual cosa redundarà en una major seguretat per a totes les veïnes i tots els veïns del barri i també en una major accessibilitat sobretot per a les persones amb mobilitat reduïda”, ha assegurat el regidor.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

5 × tres =

Informacion coronavirus
escalante
Informacion coronavirus