25n
25N
25N

Oltra: “Defensem un model de comerç que manté vius els nostres barris, que genera ocupació estable i que distribueix la riquesa”

Compromís posarà en marxa una bateria de mesures per a donar suport al xicotet i mitjà comerç

Oltra: “Defensem un model de comerç que manté vius els nostres barris, que genera ocupació estable i que distribueix la riquesa”
17/04/2019 -

La candidata de Compromís a la Presidència de la Generalitat, Mónica Oltra, acompanyada del candidat Fran Ferri i de Natxo Costa, ha mantingut este matí una reunió amb representants de la Confederació del Comerç de la Comunitat Valenciana (Confecomerç) per escoltar les propostes del sector i traslladar-los les mesures que vol seguir implantat la coalició.

Oltra ha assenyalat que “des de Compromís defensem un model de comerç equilibrat i sostenible, i això passa per potenciar el comerç de proximitat. Un comerç que manté vius els nostres barris, que genera ocupació estable, i que distribueix la riquesa”.

La candidata de Compromís ha explicat com durant els governs del PP es va apostar per saturar de grans superfícies el nostre territori, i això va suposar la destrucció de milers de llocs de treball del comerç de proximitat dels nostres pobles i ciutats. També es va desregular de manera salvatge el tema dels horaris comercials que junt amb les reformes laborals van suposar la més absoluta precarietat a milers de treballadors de grans superfícies.

“El govern de Botànic, amb Compromís, ha arreglat el caos en els horaris comercials des del consens amb el conjunt del sector, però el que volem és que s’aprove a nivell estatal una Llei de regulació dels horaris comercials per afavorir la conciliació familiar i la protecció del comerç de proximitat”.

“I a més, posarem en marxa una bateria de mesures, que s’afegiran a les ja implementades, per a donar suport al xicotet i mitjà comerç ajudant-los a incorporar-se al comerç electrònic, cooperant en la professionalització del sector a través de la formació i l’acreditació de les competències professionals i fomentant el consum del producte de proximitat”, ha conclòs Oltra.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

17 − 15 =

escalante
Informacion coronavirus
Informacion coronavirus