25n
25N
25N

Simat controlarà l'aforament al cementeri per a Tots Sants

Simat controlarà l'aforament al cementeri per a Tots Sants
23/10/2020 -

L’Ajuntament de Simat de la Valldigna ha anunciat algunes mesures que es duran a terme durant la pròxima setmana al cementeri municipal amb motiu de la festivitat de Tots Sants i a causa de la crisi sanitària ocasionada per la COVID-19.

D’esta manera, l’accés i l’eixida al recinte es durà a terme per llocs diferents amb l’objectiu d’evitar aglomeracions. Per altra banda, els usuaris hauran de portar els ornaments florals ja preparats de casa i, abans d’entrar al cementeri, hauran d’apuntar el seu nom, cognom i telèfon en una fulla a l’entrada i utilitzar el gel hidroalcohòlic.

L’aforament màxim dins del cementeri no podrà superar les 100 persones i, en tot moment, hauran de seguir les fletxes pintades al sòl.

Per últim, cal destacar que el cementeri estarà obert els dies 28, 29, 30 i 31 d’octubre i 1 de novembre durant tot el dia amb l’objectiu d’evitar una acumulació de persones.

L’alcalde del municipi, Víctor Mansanet, ha demanat prudència a la ciutadania, ja que «ens trobem en una situació complicada a tot el territori espanyol».

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

18 − 14 =