25n
25N
25N

Paterna prepara un operatiu especial per al Dia de Tots Sants

Paterna prepara un operatiu especial per al Dia de Tots Sants
21/10/2020 -

L’Ajuntament de Paterna està ultimant l’operatiu especial que ha preparat amb motiu del Dia de Tots Sants el pròxim 1 de novembre amb l’objectiu de facilitar a tots els paterners i paterneres la visita al cementeri municipal en tan assenyalada data, i al seu torn, garantir el compliment de totes les mesures anti- COVID-19.

Tal com ha explicat la regidora de Serveis i Neteja, Mercedes Navarro “el Dia de Tots Sants es reforçarà el dispositiu de seguretat amb Policia Local i Protecció Civil als accessos i hi haurà informadors as voltants del cementeri que donaran a conéixer als visitants les normes sanitàries i de seguretat per a garantir que tots els paterners i paterneres que ho desitgen puguen accedir al cementeri amb les màximes garanties de protecció”.

Entre aquestes mesures es troba la limitació de l’aforament, l’ús obligatori de mascareta i gel hidroalcohòlic i l’accés en grups de 4 persones com a màxim.

A més, les dues portes principals que donen accés al cementeri s’habilitaran una per a entrar i una altra per a eixir i hi haurà línies separadores marcades en el sòl perquè es mantinga la distància de seguretat.

Així mateix, i tal com ja es fa en anys anteriors, l’Ajuntament habilitarà els dies 31 d’octubre i 1 de novembre un autobús gratuït per a facilitar el desplaçament dels veïns i veïnes fins al cementeri.

També, des del 23 d’octubre i fins a l’1 de novembre, s’ampliarà l’horari d’obertura del Cementeri de Paterna, que estarà obert des de les 8 del matí i fins a les 18.30 hores.

Finalment, el consistori ha previst el reforç dels serveis de neteja i desinfecció, que estaran treballant durant tota la jornada per a mantenir el recinte en condicions òptimes.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

nou + cinc =