25n
25N
25N

La mediació a Torrent tot un referent per a la Policia Local de Iecla

El Cap del cos de la Policia Local de Iecla s’ha reunit amb els membres mediadors de la Policia Local de Torrent per a sol·licitar informació sobre mediació intrajudicial

La mediació a Torrent tot un referent per a la Policia Local de Iecla
27/06/2018 -

El Cap del cos de la Policia Local de Iecla, Pedro Vicente Martínez, s’ha desplaçat fins a Torrent per a reunir-se amb els agents especialitzats en mediació de la Policia Local de Torrent, l’inspector Venancio Aviñó i l’Oficial, Antonio Gutiérrez.

La reunió s’ha celebrat en l’Ajuntament de Torrent que a més, ha comptat amb la presència del regidor de Seguretat Ciutadana, José Antonio Castillejo, i del Comissari Cap del Cos de la Policia Local de Torrent, Eduardo Martínez.

Des de l’Ajuntament de Iecla s’està impulsant una oficina Municipal de Mediació, per la qual cosa, amb aquesta reunió es pretén continuar la formació en aquest camp, i que al mateix temps servisca de “suport i ajuda per a perfilar la futura oficina”, ja que la Policia Local de Torrent és un referent en aquest camp.

D’aquesta manera, els agents han facilitat tots els documents quant a metodologia i sistema de treball, a més de la seua experiència personal en mediació per a traslladar-ho a la localitat de Iecla.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

un + 8 =

CCCC
torrent