25n
25N
25N

Medi Ambient revisa l'informe de l'Autorització Ambiental Integrada de Cemex de Buñol

Medi Ambient revisa l'informe de l'Autorització Ambiental Integrada de Cemex de Buñol
25/07/2016 -

El secretari autonòmic de Medi Ambient i Canvi Climàtic, Julià Álvaro, ha mantingut una reunió amb l’alcalde de Godelleta i president de la Mancomunitat Hoya Buñol-Chiva, Rafael Fora, amb qui ha acordat que, a primers de setembre, es formarà un grup de treball compost per Cemex, la conselleria, la Plataforma Aire Limpio Hoya de Buñol-Chiva, grups ecologistes i els ajuntaments interessats, per a posar en comú la situació de la cementera, ubicada a Buñol, que va sol·licitar una ampliació de l’Autorització Ambiental Integrada (AAI) .

La conselleria revisarà l’informe previ a la proposta d’AAI de Cemex de Buñol, a causa de la detecció d’errors de càlcul en les quantitats de crema de residus en els forns de l’empresa.

D’esta manera, el nou informe s’elaborarà a partir de les conclusions del grup de reflexió, de manera que tots els interessats puguen participar i conéixer amb caràcter previ els fonaments sobre els quals s’emetrà la resolució d’AAI. I sobre eixe nou informe es podran realitzar les al·legacions.

A este respecte, Julià Álvaro ha afirmat que “este Govern aposta per la reutilització, el reciclatge i la valoració energètica i contempla la incineració de residus com l’última de les opcions possibles”. “És necessari disminuir la generació de residus nocius, tòxics o perillosos”, ha conclòs.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

vint − quinze =