25n
Orgull
Orgull

Medi Ambient recolza la política de residu zero a abocador de la factoria Ford Almussafes

Medi Ambient recolza la política de residu zero a abocador de la factoria Ford Almussafes
10/11/2016 -

El secretari autonòmic de Medi Ambient i Canvi Climàtic, Julià Álvaro, ha destacat “l’aposta de la factoria de Ford a València en qüestions mediambientals, especialment en els aspectes relacionats amb el tractament dels residus industrials, la construcció de vehicles híbrids així com la reducció d’emissions dels motors dels seus automòbils”.

Així s’ha expressat en la seua visita a les instal·lacions de la planta automobilística per a comprovar in situ les actuacions mediambientals de la marca de l’oval.

A l’abril del 2016 la planta Ford Espanya De va aconseguir l’objectiu ‘Landfill=0’, la qual cosa significa la consecució de l’eliminació completa d’enviament a abocadors dels residus que es generen en la construcció d’automòbils.

Per a aconseguir aquest objectiu, durant els últims anys, la factoria de Ford a Almussafes ha dut a terme un programa específic mediambiental en el qual s’han posat en marxa distintes plantes de tractament com la Planta de Combustible Sòlid (PCS) d’Alginet o les plantes de depuració d’aigües residuals ubicades en les mateixes instal·lacions de l’empresa.

“La conscienciació mediambiental d’empreses com a Ford – ha assenyalat Álvaro- pot no sols generar una producció més neta i major venda de vehicles, sinó també facilitar el manteniment i inclús la creació de llocs de treball”.

El secretari autonòmic ha subratllat que “el repte de la planta valenciana és la de mantenir en aquesta tendència respectuosa amb el medi ambient i per a això comptarà amb el suport de la Generalitat”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

tretze + 7 =