caixa popular

Medalla d'Or al Mèrit Policial a l'agent assassinat en Russafa en acte de servei

Medalla d'Or al Mèrit Policial a l'agent assassinat en Russafa en acte de servei
13/09/2017 -

El Ministre d’Interior, Juan Ignacio Zoido, ha imposat la Medalla d’Or al mèrit policial al subinspector de la Policia que va morir assassinat en acte de servei aquest dimarts en el barri de Russafa. A l’acte han assistit companys, familiars i diferents representants polítics com l’alcalde de València, Joan Ribó.

Blas Gámez estava a punt d’arrestar al presumpte assassí del jove trobat mort i esquarterat dins d’una maleta en el barri de Russafa. No obstant això, en ple acte de servei, va rebre diverses ganivetades en el cor que van acabar amb el tràgic desenllaç. Malgrat que els equips d’emergència van arribar per a intentar-ho reanimar, les ferides eren letals i el sotsinspector va morir en pocs minuts.

El Ministre ha insistit que són moments de tristesa però cal mostrar fortalesa. Blas Gámez serà enterrat aquest dijous, l’enterrament tindrà lloc en la Catedral de València a les 12 del migdia.

En l’homenatge al qual no ha volgut faltar ningú i on s’han pogut veure nombroses mostres d’afecte a la seua vídua i als seus fills, els cossos i forces de seguretat han interpretat “la mort no és el final” i la cançó de Manolo García “Pájaros de barro”, una de les favorites de l’agent.


Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

20 + disset =

viva gym canovas
exposicion caps tallats
25n Foios