caixa popular

Ribó assisteix a la imposició de la medalla d'or a títol pòstum de l'agent de policia mort ahir

Ribó assisteix a la imposició de la medalla d'or a títol pòstum de l'agent de policia mort ahir
13/09/2017 -

L’alcalde de València, Joan Ribó, assistirà aquesta vesprada, juntament amb la resta d’autoritats representants d’altres administracions, a la imposició de la Medalla d’Or a títol pòstum al Mèrit Policial que s’atorgarà a l’agent de policia del grup d’Homicidis de la Direcció Superior de Policia de València Blas Gámez Ortiz, que va morir ahir en acte de servici. El fèretre de l’agent assassinat quedarà instal·lat des d’aquesta vesprada en una capella ardent en el quarter de Sapadors de València.

A més, en tots els centres policials municipals, les banderes onegen a mitja asta en senyal de dol. L’alcalde, Joan Ribó, ha expressat la solidaritat i el suport de tots els ciutadans i ciutadanes de València, tant cap als agents i comandaments del Cos Nacional de Policia, com cap a la família i persones properes de l’agent mort. Així mateix, Ribó ha destacat la professionalitat i el valor dels cossos i forces de seguretat de l’Estat en l’exercici de les seues funcions dia a dia.

Com és conegut, l’agent, de 51 anys, va ser abatut ahir en acte de servici al carrer Sueca. Blas Gámez Ortiz era subinspector del Grup d’Homicidis de la Direcció Superior de Policia de València, i va morir durant una intervenció policial en el barri de Russafa.

L’Ajuntament també ha expressat el seu condol a la família, en el seu nom i en el de tots els veïns i les veïnes de València.


Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

11 − 9 =

viva gym canovas
exposicion caps tallats