25n
Orgull
Orgull

Mompó crida a "abordar ja un canvi de cicle polític" amb el "projecte guanyador de Mazón"

Mompó crida a "abordar ja un canvi de cicle polític" amb el "projecte guanyador de Mazón"
03/07/2021 -

El president provincial del PP de València, Vicente Mompó, ha volgut destacar aquest dissabte la “importància d’abordar ja un canvi de cicle polític en la Comunitat Valenciana perquè només amb un Govern del Partit Popular podrem recuperar-nos del llast de dirigents com Ribó, Puig o Sánchez i de tota aqueixa col·lecció de polítics que han portat a aquesta autonomia i a la resta d’Espanya a una situació del tot insostenible”.

“Hui comencem aqueix camí amb el projecte guanyador de Carlos Mazón”, ha assegurat Mompó durant la seua intervenció en el marc del XV Congrés autonòmic del PPCV on ha sigut elegit com a nou president de la formació Carlos Mazón, segons ha informat el partit en un comunicat.

Amb Mazón, ha destacat, “comença la recuperació del Cap i Casal; de les tres províncies: Castelló, València, Alacant; i de la Comunitat Valenciana“. En eixe sentit, ha destacat davant el president nacional, Pablo Casado, “la importància de guanyar les eleccions en la Comunitat Valenciana per a poder recuperar el Govern d’Espanya”.

El líder provincial ha tingut paraules d’agraïment per a la presidenta que surt, Isabel Bonig, per “el treball i esforç que has fet per la nostra Comunitat liderant el partit en moments difícils, alguna cosa que està només abast de polítics de la teua talla personal i professional”.

Eixe treball realitzat durant els últims anys “tindrà ara continuació”, ha indicat Mompó, qui destaca que en aquest any de pandèmia de coronavirus el PP de la província de València ha fet “un treball d’actualització i enfortiment de les agrupacions locals i ja s’han renovat 150, més de la meitat del total” en una tasca que finalitzarà en els pròxims mesos.

Ha remarcat que “les estructures locals són la base del projecte del Partit Popular perquè junts, organitzats i compromesos, afrontem aquests dos anys que ens queden per a tornar a ser el partit de referència”.

“ENS HA FET CREURE QUE GUANYAREM”

Vicente Mompó ha assegurat que quan algú pregunta per què ha apostat el PP per Carlos Mazón “la resposta és senzilla”: “Perquè tots els valencians necessitem urgentment un canvi que garantisca un futur millor i ell el liderarà”.

Mompó ha reflexionat que “el que em va convéncer d’ell és que abans de ser president ja ens va generar il·lusió i ens ha fet creure que guanyarem, i eixa virtut es té o no es té”.

El dirigent provincial del partit ha advertit que és necessari dissenyar “un futur on no s’impose la llengua en la qual parlem, perquè en aquesta terra es parla castellà i es parla valencià”.

Ha ressaltat que “els valencians abans que existira Compromís, honràvem a la Real Senyera, celebràvem l’ofrena a la Geperudeta, parlàvem valencià, menjàvem taronges i paella i abans que arribara a la Generalitat aquesta esquerra radical hi havia bandes de música, per cert, valencianes”.

En eixe futur amb governs del PP, “els pares decidirem lliurement en quin col·legi volem que estudien els nostres fills, sense imposicions absurdes com les d’ara que busquen la confrontació, atacant drets bàsics com l’elecció de centre educatiu i que només des del Partit Popular defensem amb claredat”, ha assegurat.

El president provincial també ha reivindicat que “el murmuri de l’aigua se senta fort des del Sénia fins al Segura però, sobretot, que s’escolte alt a Madrid perquè si alguna cosa ha demostrat el Govern de Puig és que és incapaç de defensar els nostres interessos i drets davant el Govern d’Espanya”.

També ha denunciat la falta de finançament que pateix la Comunitat i ha advertit: “No podem aguantar més descaradures, ni més silencis, però sobretot perquè ja no podem aguantar més incompetència i més atacs a aquesta Comunitat”.

“FUTUR AMB NOM I COGNOMS”

Mompó ha afirmat que “aqueix futur del qual estem un pas més a prop té noms i cognoms”: “Pablo Casado, Teodoro García Egea, Carlos Mazón i la que serà la nostra secretària general i alcaldessa de València, María José Català”.

“Porta el nom de Marta Barrachina i Toni Pérez, que fa poc van ser elegits presidents de la província de Castelló i Alacant i també el de Begoña Carrasco i Luis Barcala”, ha assenyalat.

I, sobretot, Mompó ha insistit que “eixe futur porta el nom de tots i cadascun dels quals som ací, dels que són a les seues cases i dels quals s’uniran a aquest partit que és prou gran perquè tots tinguem cabuda i perquè tots continuem sentint-nos orgullosos d’aquesta terra, de les seues tradicions i de la seua llengua”.

El president provincial del PP de València ha demanat que el partit aplique “sentit comú i capacitat de gestió, alguna cosa que l’actual Govern no té”.

“Necessitem sentit comú per a dur a terme polítiques econòmiques adequades en èpoques complicades com la que vivim; perquè l’autònom que no té ingressos no pague impostos derivats de la seua activitat; i perquè es faça arribar les ajudes reals i directes als sectors més desfavorits”, ha assenyalat.

Ha advertit que la gestió de l’ús dels diners públics ha de ser escrupolosa perquè “no pot ser que els diners de la Generalitat vaja a parar al germà de Puig”. “Ja deien que quan Ximo guanyara les eleccions s’anaven a folrar i és en l’única cosa que no ens han enganyat”, ha indicat.

“Els diners no ha arribat als qui creaven riquesa, ni als hostalers ni als autònoms, però sí que ha arribat per a crear més conselleries que mai, més posats de direcció i personal eventual. Això és una poca vergonya”, ha emfatitzat.

Mompó ha finalitzat explicant que “cal guanyar per a tornar a situar a la Comunitat a l’avantguarda d’aquest gran país que és Espanya, per a donar veu als nostres agricultors, defensar la nostra llengua i les nostres tradicions sense complexos i per a poder sentir-nos orgullosos dels nostres senyals d’identitat”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

16 + 16 =